Готово ли е 3G покритието на T-Mobile за праймтайм?

Г

Вероятно сте чували жуженето. T-Mobile най-накрая получи 3G услуга. И накрая, мобилната широколентова скорост достига до любимия оператор на много хора. Е, това не е връзка с обществеността, така че ще получите доброто, лошото и грозното.

Ако напишете сценарий на правдивия диалог между T-Mobile и неговите потенциални клиенти, ще се направи нещо подобно:

 

T-Mobile има ли 3G?

Ъъъъ … Да

Добре ли е?

Ъъъ … сигурно … понякога …

Какво имаш предвид понякога?

Тъй като току-що стартираха своята 3G услуга, тя е изключително ограничена в сравнение с голямата 3 (Verizon, AT&T и Sprint). Първоначалната цел беше около 30 големи града. Чудесно е, ако сте в горещ град като Лос Анджелис или Вашингтон, но да предположим, че сте в Джаксънвил, Флорида. Нещата стават интересни. Предимно градът е в по-бавната EDGE мрежа, но има тази тъмносиня ивица, която ви дава надежда … тя е по-тъмна от светло синьото, което показва EDGE, но по-лека от синьото, което означава 3G. Какво по дяволите е това?

 

В зависимост от устройството, което използвате, това може да не е толкова важно за вас. Ако сърфирате на вашия T-Mobile G1, тогава всичко може да е наред, докато проверявате имейла. Но какво, ако искате да свържете лаптопа си или да използвате широколентова карта? Няма да се случи.

Присъда: 3G мрежата на T-Mobile е добре за начинаещи и хора, които не изискват най-високата налична скорост. Не залагайте на това, че правят бързо бързи надстройки в цялата страна. Ако имате нужда от скорост, проверете друг превозвач. Разбира се, не е нужно да ви казвам да направите 2 последни неща, преди да вземете окончателна преценка. В крайна сметка сте дошли да търсите тази информация.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta