Britax Regent Младежка седалка за кола

B

Britax Regent Youth Car Seatst е създаден, за да бъде удобна, надеждна и безопасна опция за по-големи деца, които все още трябва да седят на детска седалка в колата. Проектиран за деца до 80 lbs, Regent включва най-високите стандарти за безопасност и някои от най-иновативните решения на пазара.

Инсталацията е направена така, че да бъде много лесна за родителите, с бутони LATCH конектори и анкерни помощни средства с много връзки, които здраво закрепват седалката. Безплетеният петточков колан е изработен от здрав полиестер, който може да устои на износване през години на тежка употреба. Закрепва се бързо, с една ръка, без никакви сложни процедури или излишни каишки. Също така е снабден с удобни държачи за колани, които държат колана отстрани, за да може детето лесно да влезе в седалката. Веднъж влязъл, прилепва през раменете, ханша и ключицата и може да се регулира в четири различни слота за раменете, за да прилепне плътно върху детето.

Що се отнася до безопасността, Britax е ненадминат по своята надеждност и иновации. Седалката е оборудвана със система HUGS (свръх предпазител) за максимална подкрепа и защита. Изработена от абсорбираща енергия EPS пяна и дебел слой комфортна пяна, системата меко и здраво поддържа врата и гърдите, което може да предпази детето от вредните сили на катастрофата и да го поддържа комфортно и спокойно по време на дълги пътувания . Той също така предотвратява неправилно монтиране на колана и щипката за гърдите. Цялата седалка също е облицована с EPS пяна, така че в случай на инцидент детето е в безопасност, тъй като седалката отклонява вредните сили далеч от тялото.

Седалката е създадена, за да направи живота на пътя лесен и без стрес както за родителите, така и за децата, и съдържа много функции, които позволяват приятно пътуване с кола. На първо място, седалката е направена да бъде много удобна; с дебелия слой подплата от пяна, която поддържа тялото на детето от всяка посока. Плюшената подложка може да подхожда на много тихи дрямки и много спокойни разходки с кола. Освен това отстрани има мрежести торбички за съхранение, така че детето да има лесен достъп до играчки и закуски. Включени са и държачи за чаши, което прави пътуването малко по-лесно и по-малко разхвърляно.

Britax Regent предлага едни от най-високите налични стандарти за безопасност и надеждност, а техните продукти отразяват истинска грижа за безопасността и забавлението от разходки с автомобили както за деца, така и за родители. Regent предлага много нови иновации и обмислени детайли, които правят децата удобни и дават на родителите спокойствие.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta