Как да запознаете децата си с ATV

К

Все повече деца под 12-годишна възраст откриват забавлението и вълнението, идващи от карането на четворка. Ако баща, майка или и двамата се возят по пясъчни дюни или неравен терен, децата ще бъдат силно влюбени в активността, че не могат да чакат да станат достатъчно възрастни, за да се возят на всички терени. Като родител вие също сте развълнувани от деня, когато децата ви са големи и достатъчно зрели, за да се справят с четворката. Въпреки това, ако този ден е почти наблизо, научете как да запознаете децата си с ATV тук.

Вземете правилния размер

Първо, трябва да помислите за размера на детето си. Ако сте запален ездач, много добре знаете, че по-големите карета са по-тежки, по-бързи и по-трудни за маневриране. Следователно малките и слаби деца ще имат много проблеми с боравенето с по-големите младежки ATV.

Практикувайте носенето на предпазна екипировка

При вида на превозното средство децата ви биха били толкова развълнувани, че биха могли да скочат на превозното средство без никаква екипировка. Все още не им позволявайте да се возят в залеза. Научете ги колко е важно да носят предпазни средства. Преди да стартирате двигателя, уверете се, че децата ви са с каска, бронежилетки, ръкавици, панталони и риза с дълги ръкави. Никога няма достатъчно предпазни мерки, когато става въпрос за вашите деца.

Започнете рано с електрически карета

Ако наистина сте запалени по карането на открито и искате да започнете децата си възможно най-рано, на пазара се предлагат електрически карета, които да помогнат на децата ви да изградят увереност. Тези карета са захранвани от батерии, супер леки и са изключително бавни. Идеята не е да дадете на децата си адреналин, който ви харесва като възрастен. Играейки с бавна и сигурна играчка, децата ще придобият основни умения за каране на по-големи карета като управление и спиране.

Придобийте опит с младежки карета

Ако вашите деца имат опит в карането на четворка, те са готови да се справят с 50 кубиков бензинов мотоциклет. Този ултра лек младежки четириъгълник е малък с минимално или никакво окачване. По-важното е, че автомобилът е оборудван с регулатор за контрол на максималната скорост на четворката. Предприемането на стъпки за бебето е важно, за да се избегне всеки инцидент. След няколко седмици езда и можете да видите развитието на децата си, имате възможност да увеличите максималната скорост.

Като допълнителна предпазна мярка се предлагат превключватели за безопасно убиване, прикрепени към връзката за малки карета. Възрастен може да държи връзката, докато се разхожда зад превозното средство и ако се случи нещо неочаквано, бързото дръпване ще убие двигателя на четворката.

Подгответе ги за по-големи ATV

След като децата ви са показали достатъчно умения и информираност, следващата стъпка е да преминете към 70 куб. См. Препоръчителната възраст за ATV с този размер е 13 години и препоръката не се променя, докато децата ви не навършат 16 години.

На това ниво възрастта и уменията са много важни, тъй като тези превозни средства са по-тежки и по-бързи, което означава, че са опасни за онези, които нямат умения. Отново се уверете, че децата ви винаги носят предпазно оборудване, преди да се разходят. И накрая, ако се возите като цяло семейство или група, не правете грешката да вървите твърде бързо. Децата ще се опитат да ги настигнат и когато го направят, може да допуснат грешки, които да доведат до инциденти.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta