Сравнение на детски столчета за кола – Britax Marathon Convertible Versus RECARO Signo G2

С

И така, затруднявате ли се да търсите най-добрата детска столче за кола за вашето бебе?

Разбирам какво чувствате – всъщност сравнявах всички различни видове столчета за кола през интернет и търговски центрове и в резултат; колкото повече виждам, толкова повече обърквам кой да купя за най-малките си. Затова разбирам напълно какво преживявате в момента.

Но, Имам ревю за вас… и то е следното:

По време на нашите търсения ще сме склонни първо да търсим популярната марка, защото тя ни дава повече увереност от репутацията на марките. Следователно, аз избрах две популярни конвертируеми столчета за кола за преглед в тази статия, като за справка.

Britax Marathon Click and Safe Кабриолет стол за кола:

Подходящ е за бебе от 4 до 35 паунда (обърнато отзад) и 20 до 65 паунда (обърнато напред). Уникалният дизайн “True Side Impact Protection” система, която гарантира, че главата, шията и гръбначният стълб на вашето бебе са правилно подравнени, за да се предотврати нараняване по време на злополука. Дизайнът на системата за щракване и безопасност е за подходящото ниво на плътност към бебетата. Превъзходните функции за комфорт и позициониране се използват за безопасност на детето и удобство за целите на родителите. 5-точковият колан за заплитане с четири височини на колана позволява на бебето да се наслаждава на седалката в комфорт и сигурност. Това са изключителните характеристики, които Britax може да предостави.

Въпреки това, има и някои недостатъци… и това е …

Това е нещо скъпо в диапазона от около 260 USD. Регулировките на коланите изискват повторно резбоване и това кара много родители да се чувстват неудобно.

RECARO Signo G2 кабриолет стол за кола:

Подходящ е за деца от 5 до 35 паунда (обърнати назад) и 20 до 70 паунда (обърнати напред). Той може да се побере в повечето превозни средства и също така съдържа функции за защита от странични удари. RECARO нарочно е проектирал безкрайно регулируема облегалка за глава за комфорт и иновативния дизайн на LATCH бара за лекота при смяна от задна позиция към обърната напред позиция. Той има 5-точков колан, горна лента и капак от микрофибър. Друго висококачествено конвертируемо столче за кола за повечето родители. Инсталацията е лесна и лесна за инсталиране за повечето родителски цели.

Недостатъците на това столче за кола това ли е ….

Това е скъпо в диапазона от около 290 USD. Това не може да се побере в превозно средство с две седалки, тъй като RECARO инструктира ясно, че не може да се монтира на предната седалка в нито едно превозно средство.

Внимание: Прочетете ясно характеристиките и недостатъците и решете кой от тях е съобразен с вашите собствени нужди и изисквания. Като цяло и двете конвертируеми столчета за кола са оценени високо от много потребители и определено си заслужават времето, за да проучите за допълнителни съображения.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta