Наистина ли Марк Томпсън добива злато?

Н

WordPress Goldmine е подходящо описание за тази отлична електронна книга от 110 страници от Марк Томпсън. Това наистина е златна мина за информация относно използването на блогове на WordPress за осигуряване на остатъчен доход.

Добре написана и лесна за разбиране, WordPress Goldmine предоставя насоки как да изберете продукт, да изберете име на домейн, да създадете блог, да получите съдържание, да си осигурите приходи и да популяризирате сайт. Необичайно изграждането на списък не е част от формулата.

Марк е разделил електронната си книга на пет отделни раздела, което улеснява достъпа до информацията и има много подробна страница със съдържание.

Първият раздел разглежда основния процес за създаване на ефективен блог на WordPress и обхваща презентации, теми и приставки.

Съдържанието е темата на втори раздел.

В раздел три са разгледани различните начини за осигуряване на приходи от даден сайт и тук ще намерите наистина полезна информация.

Популяризирането на блогове е описано в четвърти раздел, което прави добра промяна, тъй като повечето електронни книги оставят тази жизненоважна информация навън. WordPress Goldmine всъщност предоставя подробности за страхотна система за генериране на трафик.

Последният раздел добре свързва целия процес на използване на блогове за партньорски маркетинг, като обсъжда овладяването на Web 2.0 със социални мрежи, маркиране и маркиране.

WordPress Goldmine е не просто добре написана електронна книга, но и много полезен инструмент.

Авторът Марк Томпсън прави всяка страница ценна. Няма реклама или пълнители и много малко партньорски връзки, на които да кликнете. Всъщност в цялата книга той препоръчва само два инструмента и един сайт за членство, въпреки че ви насочва към много ресурси.

Цялата книга е написана по много фактически начин и разкрива доказаните му методи за постигане на това, което той определя, “удобен доход за кратък период от време”. Разумният му подход прави здравите доходи да изглеждат постижими, дори и за начинаещия маркетинг, особено когато обобщава всеки раздел.

WordPress Goldmine е просто и ясно, поетапно ръководство за целия процес на партньорски маркетинг. Той обсъжда подходящи и критични стратегии, върху които да се съсредоточи, и неговият лаконичен стил на писане, изписвайки точно какво прави и защо го прави, е удоволствие да се прочете. Друг бонус е, че той продуцира видеоклипове в допълнение към електронната книга и те се предоставят по време на тяхното производство.

Ако търсите информативен и практичен, пълен пакет, тогава WordPress Goldmine е за вас. Дори по-опитните търговци могат да се възползват от прилагането на неговите техники.

WordPress Goldmine наистина е златна мина за информация за всеки, който се занимава сериозно с партньорски маркетинг и реализиране на множество потоци от приходи от WordPress блогове.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta