Основни моменти, които трябва да се имат предвид при продажбата на злато

О

Светът има много злато, което се добива. Копаещата дейност даде резултат на стотици и хиляди унции злато. Находищата на злато обикновено са на малки дълбочини. Можете да го купите или продадете на пазарите. Можете също да продавате сребро, скъпоценни камъни или скрап злато на пазарите. Счита се, че купувачите на бижута са опитни и много добре обучени. Смята се, че те дават справедлива цена за златото, което искате да продадете.

Да си наясно с измамите

Трябва да знаете за качеството и да се опитате да спечелите повече пари от златото си. Обучете се по всички условия и спецификации, за да можете да поддържате добра сделка. Има места, които плячкат на своите клиенти за повече пари и за бързо извличане на парите от тях. Те убеждават хората да продават на по-ниски цени от нормалните пазарни цени. Те изкарват парите си, докато стане твърде късно за вас да осъзнаете, че сте се заблудили. Не продавайте, ако купувачът ви притиска. Не продавайте на хората, които не са готови да го претеглят пред вас.

Какво да попитате рафинерията

Първият и основен момент е, че ако купувачът претегли златото в стотинки, трябва да го помолите да претегли в грамове. Претегленият в стотинки може да ви даде лоша сума. Всички изчисления трябва да се извършват в грамове строго за ваша лекота, а също така днешният пазар претегля златото в грамове.

Причини за продажба на вашето злато сега

Цените на златото са се повишили до похвален процент от $ 400 до $ 1000 за унция. Златото дори е в размер на $ 1400, което очевидно е по-голямо от първоначалния курс, с който е купено. Чрез продажба можете също да допринесете за ползите от околната среда, като намалите минните дейности, а пазарите могат да използват златото, което вече е добито. Отпадъците от злато ще бъдат рециклирани от рафинериите.

Продажба на злато на купувачи

Златото трябва да се измерва в грамове и трябва да знаете, че 1 стотинка = 1,555 грама. Това може да ви загуби, като ви убеди, че те плащат повече пари от останалите купувачи. Винаги трябва да знаете цената, за която сте платени за грам злато. Ако купувачите блъфират, за да ви дадат по-високи цени от пазарните, не трябва да си падате по този трик, тъй като купувачът разказва за най-добрия си процент в самото начало. Търсете професионалните купувачи само така, че да ви дадат най-добрите цени. Продажбата на пазарите може да ви помогне невероятно да продавате на добра цена, ако сте готови да започнете бизнеса си с тези пари.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta