Неща, които изглеждат положителни за криптовалутите

Н

Въпреки че имаше пазарни корекции на пазара на криптовалути през 2018 г., всички са съгласни, че най-доброто тепърва предстои. На пазара имаше много дейности, които промениха прилива към по-добро. С подходящ анализ и точната доза оптимизъм, всеки, който е инвестиран на крипто пазара, може да спечели милиони от него. Пазарът на криптовалути е тук, за да остане в дългосрочен план. Тук в тази статия ви даваме пет положителни фактора, които могат да стимулират по-нататъшни иновации и пазарна стойност в криптовалутите.

1. Иновация в мащабирането

Биткойн е първата криптовалута на пазара. Той има максимален брой потребители и най-висока стойност. Той доминира в цялата верига на стойността на системата за криптовалута. Въпреки това не е без проблеми. Основното му тясно е, че може да обработва само шест до седем транзакции в секунди. За сравнение транзакциите с кредитни карти са средно няколко хиляди в секунда. Очевидно има възможност за подобряване на мащабирането на транзакциите. С помощта на равностойни мрежи за транзакции на върха на блокчейн технологията е възможно да увеличите обема на транзакциите в секунда.

2. Легитимни ICO

Въпреки че на пазара има криптокойни със стабилна стойност, създават се по-нови монети, които са предназначени да обслужват определена цел. Монети като IOTA имат за цел да помогнат на пазара на интернет на нещата, като обменят валути. Някои монети решават проблема с киберсигурността, като предоставят криптирани цифрови хранилища за съхранение на парите.

Новите ICO предлагат иновативни решения, които нарушават съществуващия пазар и внасят нова стойност в транзакциите. Те също така събират авторитет на пазара със своите лесни за използване борси и надеждни бекенд операции. Те правят иновации както от технологична страна по отношение на използването на специализиран хардуер за добив, така и от страна на финансовия пазар, като предоставят повече свобода и възможности на инвеститорите в борсата.

3. Яснота по отношение на регулирането

В настоящия сценарий повечето правителства проучват въздействието на криптовалутите върху обществото и как ползите от него могат да бъдат натрупани за общността като цяло. Можем да очакваме, че може да има разумни заключения според резултатите от проучванията.

Малко правителства вече поемат по пътя на легализиране и регулиране на крипто пазарите, както всеки друг пазар. Това ще попречи на невежите инвеститори на дребно да губят пари и ще ги предпази от вреда. Очаква се през 2018 г. да се появят регулации за ускоряване на растежа на криптовалутите. Това потенциално ще проправи пътя за широко разпространение в бъдеще

4. Увеличение на приложението

Има огромен ентусиазъм за прилагането на блокчейн технологията във почти всяка индустрия. Някои стартиращи компании предлагат иновативни решения като цифрови портфейли, дебитни карти за криптовалути и т.н. Това ще увеличи броя на търговците, които са готови да извършват транзакции с криптовалути, което от своя страна увеличава броя на потребителите.

Репутацията на крипто активите като среда за транзакции ще бъде засилена, тъй като повече хора се доверяват на тази система. Въпреки че някои стартиращи компании може да не оцелеят, те ще допринесат положително за цялостното здраве на пазара, създавайки конкуренция и иновации.

5. Инвестиции от финансови институции

Много международни банки наблюдават криптовалутната сцена. Това може да доведе до навлизането на институционални инвеститори на пазара. Притокът на значителни институционални инвестиции ще подхрани следващата фаза на растеж на криптомаркетите. Той е завладял фантазията на много банки и финансови институции.

Тъй като изненадите и тесните места около криптовалутите намаляват, ще има по-голямо усвояване от традиционните инвеститори. Това ще доведе до голяма динамика и ликвидност, необходими за нарастващите финансови пазари. Криптовалутата ще се превърне в дефакто валута за транзакции по целия свят.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta