Å bli mer knyttet til havet kan forbedre din psykiske evne – det fungerte for meg

Å

Jeg har en veldig spesiell attraksjon til havet, og jeg lærte så mye mer om denne forbindelsen da jeg dro til Sinai og svømte med delfiner i naturen. Jeg begynte å snorkle og det tok ikke lang tid før jeg ble hekta.

Det er noe surrealistisk med å føle seg fri til å svømme rundt og ta inn i verden nedenfor. Jeg ble kjent med korallrevene og hvilke fisker som hang rundt hvilke deler. Jeg lærte å stole på havet, og jeg slappet helt av og tok til meg opplevelsen.

Da delfinene dukket opp ble jeg hypnotisert og mens jeg svømte over dem følte jeg et slags psykisk bånd. Alle tankene gikk ut av hodet mitt og det var som om jeg sov og gikk. Jeg fulgte delfinene hver eneste sving og bare nøt følelsen av å “være der”.

Jeg hadde besøkt Sinai i en periode på 5 år, og alt skjedde fra det øyeblikket jeg fylte 40. Jeg dro ut til Sinai og hadde en fantastisk tid, og så kom jeg hjem og pakkede meg og reiste igjen som om jeg ble trukket tilbake der.

Det var mens jeg var i Sinai at jeg gjorde mye meditasjon og nøt kraften i nå. Jeg hadde en leilighet med balkong med utsikt over havet, og det var en ganske fantastisk opplevelse. Jeg var alene på denne ferien, og likevel følte jeg meg ikke alene. Jeg følte meg veldig knyttet og del av noe, og den følelsen har vært med meg siden den gang.

Jeg fant ut at min egen psykiske evne var mye skarpere da jeg kom hjem. Jeg følte meg gjenopplivet og det var absolutt et skifte i mitt vesen og andre mennesker kunne se gløden i ansiktet mitt. Det er noe med vann som virkelig resonerer med meg, og det løfter absolutt humøret mitt.

Jeg ble med på det lokale spaet da jeg kom tilbake og slikket virkelig opplevelsen. Så kom jeg over disse Oceanic Tarot-kortene, og jeg fant ut at jeg hadde den mest fantastiske forbindelsen til disse kortene.

Lesningene tar meg tilbake til havet hvor jeg kan koble meg til den store arkanaen med havfruer. Den lille arkanaen viser sjødyrene som skilpadder, sjøhester, fisk og lignende.

Det er delfinene som virkelig resonerer med meg, og de representerer koppene. Koppene representerer følelsene, og jeg kan lese disse kortene som jeg ville gjort med alle tarotkort. Det er imidlertid noe ekstra på grunn av forbindelsen til havet.

Jeg kan se inn i disse kortene med ganske mye dybde, og det er som om de delfinene jeg en gang svømte med nå er i kontakt med meg gjennom disse kortene. Disse kortene gir meg eksepsjonelle lesninger, og kundene mine synes de er fascinerende.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta