Ansvarlig og uansvarlig synske

A

En økt med en psykisk gir håp. Det gir retning og veiledning. Og det gir fred og hjelp. En ansvarlig psykiker er en ekte profesjonell som gir råd som klienten kan håndtere og trygt bruke. Mange ansvarlige synske har hatt god opplæring i kundebehandling og tilhører anerkjente foreninger.

Dette er sant uansett om du tror på psykisk informasjon eller ikke. Alle rådgivere som jobber med klienter med potensielt sensitive behov, trenger gode råd og ferdigheter på en profesjonell måte. Dette gjelder alle slags fagfolk, fra leger til synske og alt i mellom. For eksempel vil en ansvarlig lege ikke si “Du har nå kreft, og du kommer til å dø.” En ansvarlig lege kan si noe sånt som “Jeg er redd for at det er kreft, og det er en behandling som jeg ønsker å få deg på med en gang”. På samme måte ville en god psykiker aldri være et varsel om dårlige nyheter på denne måten. Og spesielt siden det psykiske kan ta feil. Vi gjør alle feil noen ganger, og ingen synsk er 100 prosent nøyaktig. Mens når en lege gjør en feil, er det sjekker tilgjengelig og maskiner for å sikre at en psykisk har ingen maskin, og hvis den er dårlig trent, vil de heller ikke ha noe kontrollsystem. En dårlig (eller sannsynligvis ikke i det hele tatt) utdannet psykiker kan si “Din energi blokkerer meg i dag. Dette betyr at du har en ond ånd som vil skade deg”. En psykiker som er godt trent i klientferdigheter kan si til en klient “Energien din er litt forvirrende for meg i dag, eller kanskje det er meg, jeg får ikke en klar lesning i dag, men jeg skal gjøre mitt beste for å tolke det for deg “.

Det er så viktig for synske, medier og klarsynte å være oppmerksom på klientenes velvære. Det er en og annen person som har mistet et dyr forsvunnet eller verre, en slektning eller et barn, vil besøke en psykisk for å være sikker på å søke på alle mulige måter. Dette hjelper dem med å finne sin kjære forhåpentligvis før de kommer til skade, og er en del av en samlet søkestrategi som bruker alle mulige informasjonsmuligheter. Men dette er ikke den gjennomsnittlige klienten til en psykisk. Den gjennomsnittlige personen som regelmessig besøker en synsk er en skjør person med et skjørt sinn. Noen krever trygghet, andre krever selskap, og alle krever håp. Denne klienten må behandles med mildhet og omsorg.

Hvis du har vært å se en synsk som ga deg skummel informasjon, som ba deg om å kjøpe noe dyrt som avverger ondskap eller som klandret en dårlig ånd, et spøkelse eller en forbannelse i stedet for å gi deg konstruktive råd, er det bedre å gå andre steder. Når du finner en god psykiker som er støttende og ærlig, men diplomatisk omsorgsfull, hold deg til den ene personen. Noen synske tar videre opplæring for å hjelpe deg med å stå på egne bein og finne lykke og fred inne, og hvis du finner en slik perle av en profesjonell, er det enda bedre.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta