BEVIS? Hvordan synske, medium og astrologer spår fremtiden (høres gal ut – men er 100% sant)

B

Spørsmål: Hvordan får synske informasjon om fremtiden min?

Sannheten er at ingen vet det. Det er mange eksotiske teorier om synske og esp, tankelesning, ashkashiske opptegnelser, åndsguider, skytsengler, astrologi og mer … men faktum er at hvordan psykiske evner fungerer, er egentlig fortsatt et mysterium.

Men en ting vi vet, uten tvil, er DETTE:

Forkjenning, og evnen til å forutsi fremtiden, HAR blitt bevist i flere tilfeller enn selv den vanskeligste og mest trofaste skeptikeren kan telle. (selvfølgelig vil de prøve å nekte det … men enhver fornuftig person MÅ konkludere med at psykiske evner er like virkelige som nesen på alle ansiktene våre)

Hva med ESP? Er tankelesing mulig?

Tro det eller ei, det er mange bevis på at ESP, eller ekstra sanseoppfatning, er en naturlig og medfødt evne vi ALLE har. Fjernvisning, for eksempel … eller evnen til å se ting på avstand, har blitt testet over 1000 ganger hos vanlige mennesker utenfor gaten, av virkelige forskere (inkludert det amerikanske militæret og CIA) og har blitt bevist med odds er umulig å bortforklare.

Tankelesning er en annen veldig vanlig forklaring på psykisk evne, og jeg tror det kan gjøres …, men tror ikke det forklarer hvordan de aller beste synske og mediumene fungerer.

Filed Under: Hvordan psykiske evner VIRKELIG fungerer (fra mitt perspektiv)

Gjennom min egen erfaring med omtrent 300 avlesninger i løpet av det siste tiåret, og utallige andre opplevelser og eventyr inn i åndelige verdener og vinduer, tror jeg at ALL energi og informasjon blir “lagret” i universet på en måte som de fleste av oss ganske enkelt kan ‘ t tilgang under vanlige omstendigheter.

MEN – en psykisk eller medium eller begavet klarsynt er rett og slett mer følsom for energi og informasjon, og kan hente ting som vanlige mennesker ikke kan. (eller i det minste ikke … under de fleste omstendigheter)

På samme måte som visse dyr har en medfødt evne til å stille inn denne informasjonen … har en psykisk eller medium en naturlig følsomhet for vibrasjonen av denne energien og informasjonen som kommer fra den.

Høres dumt ut … eller skummelt?

Det burde ikke! Har du noen gang lest historien, eller sett noen av videoene til tusenvis av dyr som løp for høyere terreng under den asiatiske tsunamien som drepte hundretusenvis av mennesker? De visste og ante hva den mest intrikate teknologien ikke kunne. (og gikk ut av skader flere timer før det første menneskeskapte instrumentet kunne fortelle hva som kom)

Eller selvfølgelig tilfeller av dyr som ser ut til å se ånder, eller reagerer på ting i miljøet som VI ikke kan se.

  1. Jeg tror at noen spesielle mennesker har gaver for å kunne fange opp de samme vibrasjonene, og energien og den usynlige kraften som er rundt oss ALLE, hele tiden!
  2. Når vi dør, endrer energien vår ganske enkelt form og frekvens og fortsetter andre steder.
  3. Et godt medium er ganske enkelt å plukke opp det og kanalisere tilbake det de ser, hører eller føler.
  4. Jeg tror at DIN livshistorie allerede er skrevet i stor grad, og informasjonen lever i universet.

En god psykiker tar rett og slett tak i det feltet, og kan se livet ditt som det utfolder seg … livet ditt, dine kjærligheter, dine oppturer og nedturer, hindringene dine, din vei og hensikt, og rett og slett styrer deg dit du trenger å være for å LIVE et liv du var ment å elske (som i grunnen alle er oss).

Gir mening? For noen av dere vet jeg at de ovennevnte høres altfor new age … eller pinlig ut til å tro. (og jeg var en gang en av dere!) Men til andre, som har hatt den fantastiske opplevelsen av å samhandle med mennesker som kan se og føle fremtiden, som kan se og snakke med ånder, og som kan hjelpe til med å avsløre DIN vei til hensikt og lidenskap, det gir PERFEKT god mening for deg!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta