Black Magic: Dark Energy of Black Magicians

B

I psykiske opplesninger med klienter opplever du noen ganger monstrositeten til svart magi. Den mørke energien til svarte tryllekunstnere i konsentrert form skaper et virvel av negativ energi. Denne typen energi kan gjøre deg syk, forårsake ulykker og begrense muligheten din i forhold og karriere. Den mørke tryllekunstnerens måter og midler er avskyelige og utspekulerte.

Formålet med svart magi er å begrense skjebnen til det rammede individet og på den måten ta fra ham og hennes mulighet. Det fungerer som urverk fordi mange ikke er klar over noen form for effektivt forsvar mot svart magi og sterkt psykisk angrep. På denne måten kan sterk mørk psykisk energi påvirke fremtiden din.

Trolldom og mørkere okkulte krefter er vanlige i vårt moderne samfunn. Hvis du spør synske om det, vil de forklare deg hvordan vanlige staver, forbannelser og kunsten med hex -støping er utbredt.

For eksempel er en av mørkets hemmeligheter å manifestere dyreander som panter og leopard for å angripe intetanende ofre som lite vet om psykisk selvforsvar. Panteren kan sende telepatiske tankebølger og hypnotisere offeret gjennom tankekontroll. Den har kraftige øyne som arbeider med den okkulte tanketransferansen. Det kan få deg til å tro at tankene er tankene dine. Dette er en subtil form for tankekontroll, og en god psykisk er nødvendig for å avdekke slike skummel okkult praksis.

Stave kan utføres på arbeidsplassen for å snu alle arbeidskollegaene mot deg. Det gjør kontoret hardt arbeid når alle finner feil med arbeidet ditt mens du gjør en god jobb. En sekskant på en gruppe kontormedarbeidere kan få dette resultatet. Det kalles svart magi av en grunn, og er en mørkere og restriktiv type energi.

Det beste forsvaret mot noen form for mørk energi er å identifisere den først. Når du har fastslått at det faktisk er en mørkere form for energi som brukes mot deg, kan du ta skritt for å korrigere og til og med oppheve trylleformelen. Det andre punktet å huske på er at frykt og sinne gir næring til alle slags negativ energi. Alle de negative følelsene gir næring. Det er fornuftig å være så positiv og positiv som mulig. Noen livsstilsendringer kan være nødvendig for at dette skal fungere.

En psykisk lesning kan påpeke alle beskyttelses- og sikkerhetstrinnene som kreves. For eksempel vil du bli vist hva forskjellen er mellom besittelse og psykisk angrep. Åndsbesittelse er den mer alvorlige av de to angrepsformene, ettersom den bruker den menneskelige formen som vert for den negative demonen. Her er demon lik negativ enhet.

Psykisk angrep i form av staver, forbannelse og hex kommer fra utsiden og er som sådan lettere å bøte på og sende tilbake til kilden. Så hvis du lider av noen form for svart og mørk energi fra det okkulte tryllekunstnere, søk gode psykiske råd. Ta det på alvor, dette er ditt liv vi snakker om.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta