Blue Whale Game – dets utfordringer, våg, konsekvenser og sikkerhetstiltak

B

Blue Whale Game har tatt verden med storm på grunn av de vågale utfordringene det gir spilleren. Spillet er farlig ettersom mange barn og tenåringer har tatt sitt eget liv. Spillet ber hver spiller om å fullføre 50 oppgaver som utgjør en trussel for deres liv.

Hva handler spillet om- dets opprinnelse

The Blue Whale Game ble opprettet av Philipp Budeiki, opprettet dette selvmordsspillet i 2013 i Russland som drepte flere barn og tenåringer. Legg ut at spillet spredte seg over internett og har forårsaket mange dødsfall og resultert i selvskading over hele verden. Skaperen uttalte at dette spillet var laget for å fjerne biologisk avfall og drepe de som han anså som svake og ikke verdige å leve.

Utfordringer og våg

De 50 vågene i Blue Whale Game er skapt klokt, ettersom de har makt til å manipulere spilleren til selvskading som til slutt fører til døden. Noen av de farligste, livstruende vågene i dette spillet inkluderer:

  • Våkn opp klokken 4:20, gå til taket
  • Se skumle videoer midt på natten
  • Skjær hval på hånden ved hjelp av barberhøvel
  • Selvskading og kutt deg selv hvis du ikke er klar til å være en “hval”
  • Klatre på kranen eller stå på broen
  • Besøkende jernbane og klatretak med beina dinglende
  • Klatring fra taket

Alle oppgaver er farlige, men noen er så skumle at de er sterke nok til å drepe spillerens vilje til å leve.

Konsekvenser av Blue Whale Game

De totalt 50 vågene og oppgavene er utformet på den måten at de dreper personens livsvilje og gjør dem svake fra innsiden. De klarer ikke å snakke og dele dette problemet med noen og blir sakte deprimerte og isolerte. På slutten av de 50 oppgavene eller våger spilleren tvunget til å drepe seg selv på grunn av et intensivt mentalt press som spilleren har møtt i løpet av femti utfordringer i Blue Whale Game.

Sikkerhetstiltak-Hvordan kan du redde deg selv og dine nærmeste

Det er ikke bare et ordtak om at forebygging er bedre enn kur siden noen ting er uhelbredelige. For det første, unngå og rett og slett drepe enhver trang du har til å spille dette spillet, enten det er av nysgjerrighet eller engstelse eller spenning.

For det andre, ikke klikk på lenker som blir sendt til deg siden dette spillet allerede er spredt over internett. Hvis du mistenker at noen i din krets eller familie ikke oppfører seg normalt, kan du prøve å finne ut umiddelbart om de spiller dette spillet.

Stopp dem fra å nå dette spillet og hjelp dem på følelsesmessige nivåer. Du kan redde et barn eller en person fra dette farlige suicidale spillet bare når du er helt klar over det. Finn ut om konsekvensene av spillet og hold deg unna det.

Prøv å stoppe alle som har vist interesse for å spille dette spillet. Spillet er også kjent under andre navn som Sea of ​​Whales, A Silent House; Våkne meg klokken 04:20 og mange andre navn. Det er viktig å følge forholdsregler og være trygg i stedet for å la nysgjerrighet ta deg til å handle på ekstreme nivåer.

Hvis du står overfor noen følelsesmessige problemer, husk at hjelp er tilgjengelig, og du kan løse problemene. Ikke la dumme suicidale spill lure deg og felle deg til noe du ikke kan unnslippe på et senere tidspunkt.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta