Boston – Topp 10 turistattraksjoner

B

En Boston-ferie kan bety forskjellige ting for forskjellige reisende.

Enten du besøker denne byen for første gang, tiende gang eller om du er en lokal innbygger, er det alltid noe å gjøre.

Et par faktorer du bør vurdere først er tiden på året du besøker, været og alderen til andre reisende med deg. De fleste aktivitetene som er oppført er åpne året rundt. Noen av aktivitetene som involverer vann kan imidlertid være stengt deler av vinteren, og hvis det er åpent, kan det være litt kjølig for noen.

Her er uten tvil topp 10 turistattraksjoner i Boston.

1. Andetur

Denne turen tar deg rundt i byen i et land- og vannkjøretøy. Du vil lære interessante fakta om byen mens guiden din kjører deg rundt i byen. Deretter ser du Boston fra et helt annet perspektiv mens kjøretøyet ditt flyter inn i Charles River.

2. New England Aquarium

Besøk marint liv i mange former på dette flotte akvariet. Det er mye å se og gjøre for alle aldre her.

3. Hvalsafari

Det er noen få selskaper som tilbyr hvalklokker (en er gjennom akvariet). De fleste selskaper garanterer at du vil se hval, eller de vil gi deg en gratis billett for å komme tilbake for et nytt forsøk.

4. Gå Freedom Trail

Ta et skritt tilbake i tid og lær om menneskene og stedene som gjorde Boston berømt i den amerikanske revolusjonen. Du kan ta en selvguidet tur med et Freedom Trail-kart eller du kan finne mange forskjellige, kunnskapsrike guider som tar deg med på en guidet tur.

5. Besøk Faneuil Hall

Denne gamle, historiske markedsplassen var et samlingssted for mange politikere og kolonister på den tiden. Nå kan du besøke markedsplassen og spasere rundt i de omkringliggende butikkene. Du finner mange lokale gateartister i og rundt området. Du finner også god mat, moro og suvenirer her.

6. Spis i North End

Dette området er et av Bostons største italienske nabolag. Restaurantene og atmosfæren er fantastisk.

7. Ride Svanebåtene

Disse båtene finnes i Boston Common og pryder vannet i området. Alle som har lest Svanens trompet vil bli kjent med disse båtene.

8. Vitenskapsmuseet

Dette museet har noen utrolige utstillinger. Besøkende i alle aldre vil like å lære noe nytt om planeter, gravitasjon eller elektrisitet – for å nevne noen – på dette praktiske museet. Museet har også et IMAX-teater.

9. Isabella Stewart Gardner-museet

Dette museet kan skryte av kunstsamlingen til Ms. Gardner. Hun var en av Bostons vel å gjøre innbyggere på 1800-tallet og var vennlig med John Singer Sargent, maleren. Du vil finne noen av hans arbeider så vel som av kjente europeiske kunstnere der. Den italienske arkitekturen til både gårdsplassen og museet er vakker

10. Besøk Newbury Street

Dette området har noen av de beste shoppingene i Boston. Du kan spasere gjennom denne gaten og noen av de omkringliggende gatene for flott mote, tilbehør og hjemmeaksenter.

Gjerne, med de mange tingene å gjøre i denne byen, er det en Boston-attraksjon eller Boston-arrangement for alle.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta