Carnival Psychic Readings

C

Mange konsulterer synske. Det er et faktum at det sakte blir mer populært; mange mennesker gjennom årene har basert noen av de største avgjørelsene i sitt liv på veiledning mottatt fra åndeverdenen, tolket av et ekte medium.

Og det er løgnens kjerne – ekte. Når du leser, hvordan vet du egentlig at mediet som gir karnevalspsyklesninger er ekte, ekte, verdt din tid og penger?

Se opp for rekvisitter!
Medier ser ut og fungerer akkurat som vanlige mennesker, fordi de er vanlige mennesker med en ekstraordinær gave. De trenger ikke rekvisitter, kostymer og annet utstyr når de leverer karnevalspsykiske opplesninger. Og hold øye med merkelige aksenter også; medier snakker sjelden annerledes til deg eller meg!

Ja eller nei?!
Hvis du bare får ja eller nei svar fra mediet ditt under karnevalspsyklesninger, kan det være en ide å forlate og be om refusjon. Medier får en hel haug med informasjon, noen ganger på en gang, og for å sortere gjennom den må de snakke med deg, få svarene dine og tolke hva meldingen som blir gitt til dem faktisk betyr. Det skjer for mye til å bare svare ja eller nei!

Sier det åpenbare
Vi bærer alle fysiske tegn på at vi lever med oss ​​hver dag; fra arr på hender og ansikter, til gifteringer samt andre fysiske tegn. Vi har også, enten vi vet det eller ikke, følelsesmessige aspekter festet over oss; kroppsspråket vårt kan fortelle folk så mye om hva vi gjør, hva vi liker og ikke liker. Noen mennesker fanger opp disse subtile tegnene, sprer frem en ganske åpenbar antagelse, og fra da er vi enige eller uenige.

Gjetter …
Noen ganger vil noen medier under karnevalspsykiske lesninger ganske enkelt plumpe for det åpenbare og deretter, uten at du vet det, få deg til å gjøre alt arbeidet. Det kan være at de ikke alltid starter med “a” i alfabetet for å gjette navnet til din mor, men innen 3 eller 4 forsøk vil du ha fortalt dem det. Vær oppmerksom på HVORDAN de ber deg om informasjon.

Kjendismedier!
Det er mange mennesker som har brakt mediumskap i spissen for populær TV og blader, så vel som gjennom sosiale medier og lignende. Legitime medier trenger ikke å utføre stunts som å bøye skjeer eller skryte av hva de har eller ikke har gjort, hvem de har lest for. Mange ekte medier holder denne typen detaljer private og for seg selv.

Gir ingen mening i det hele tatt …
Noen karnevalspsykiske lesninger tilbyr emnet – det vil si DEG – ingen reell veiledning i det hele tatt. Faktisk, hvis du går ut og tenker “jeg forstår ikke noe av den lesningen”, så har du vært gjenstand for en person, og fremstilt som en falsk. Mange konsulterer synske som hjelper dem med å ta de viktigste avgjørelsene i livet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta