Cruise fra Seattle til Alaska – Lær om de forskjellige alternativene dine og hva du kan oppleve

C

Hvis du vil ha en cruiseopplevelse som innebærer å se noen av de vakreste villmarkene på jorden, ta turen mot Alaska. Bruk 7 dager eller mer på enten Inside Passage eller Outside Passage, som begge har mye flott sightseeing å tilby. Den enkleste og rimeligste måten å legge ut på denne reisen på er å bestille et cruise fra Seattle til Alaska.

Det er to cruiseterminaler i sentrum som gjør Seattle til det beste valget for ethvert cruise i Alaska eller Pacific NW. Du kan finne pakker fra alle de beste cruiserederiene, inkludert Norwegian, Carnival, Holland America, Celebrity, Oceania og Princess Cruises. I tillegg til Juneau, Anchorage, Ketchikan og Skagway, inkluderer noen av de andre byene og stedene du vil oppleve Victoria og Glacial Bay-området.

Hva er inkludert i et cruise i Alaska? Standardprisen inkluderer vanligvis tre måltider om dagen, romservice, vanlige drinker (te, kaffe, juice, limonade og vann), underholdning og overnatting. Det finnes luksuspakker som inkluderer mye mer, for eksempel utflukter på land og drikkepenger. Hva eksakt cruiset ditt fra Seattle til Alaska inkluderer kan også variere fra en skipslinje til den neste.

Den beste tiden å reise er i månedene mai, juni og september. I løpet av disse månedene er det mer sannsynlig at passasjerer oppdager hvaler rett fra skipet. Husk at det ikke er noen garanti for at du vil gjøre det. Hvis du virkelig vil se livet i havet, bør du vurdere å melde deg på en hvalsafari-utflukt, som vanligvis er tilgjengelig rundt Juneau. Når du cruiser rundt breområder, kan du kanskje se andre dyreliv, som fugler og sel.

Andre aktiviteter å kombinere med et cruise fra Seattle til Alaska

Hvis du har en dag eller to til overs i Seattle før du går på skipet, er det en rekke aktiviteter og shoppingmuligheter nær kaien. Mange av de beste attraksjonene, som Space Needle og Aquarium, ligger innen kvartaler fra vannkanten.

Vil du at cruiset ditt til Alaska skal være en enveis- eller tur-retur? Noen reiseruter vil bringe deg tilbake til Seattle. Se på flybillettalternativer for å avgjøre om det vil være i din interesse å avslutte reisen i Juneau og fly tilbake.

En annen ting å se nærmere på på et cruise fra Seattle til Alaska er utflukter på land, som er tilgjengelige i alle anløpshavner. Du kan snorkle i Ketchikan, hundekjøring i Juneau, rafting, isbrevandring og så videre. Imidlertid er det ofte billigere å arrangere dine egne utflukter i stedet for å følge med på hva cruiserederiet tilbyr.

Få rabatter for en cruise fra Seattle til Alaska på nett. Det er mange reiseruter og pakker å velge mellom. Du kan også sammenligne flypriser til Seattle. Sjekk alltid og se om det er noen online kampanjekoder som vil være nyttige for deg før du bestiller en reise.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta