De fire personlighetstypene for nettverksmarkedsføring

D

Jeg slet med å sponse 4 personer mitt første år i nettverksmarkedsføring. Da jeg lærte om de fire personlighetstypene, sponset jeg nesten 200 personer i mitt andre nettverksmarkedsføringsselskap.

Denne artikkelen vil gi deg en generell oversikt over de fire personlighetstypene. Siden det er fire forskjellige personlighetsstiler og bare én er din dominerende personlighet, vil du ha en suksessrate på 25 % hvis du samhandler med alle dine nettverksmarkedsføringsmuligheter på samme måte, selv om salgsferdighetene dine er gode.

Suksess betyr at det er mer samarbeid i kommunikasjonen din enn spenning. Når du har mer samarbeid i samtalene dine med både forretningspartnere og potensielle kunder, vil du få flere registreringer, få flere salg, og flere mennesker vil like deg.

De fire personlighetstypene er den grønne kråkebollen, den gule hvalen, den røde haien og den blå delfinen.

Grønne kråkeboller – Grønne urchins er veldig analytiske, forsiktige, skeptiske og konservative. De er ikke store risikotakere, og er ofte dine innadvendte ensomme i samfunnet. De er kanskje ikke den vennligste personlighetstypen, men du kan definitivt bygge et forhold til dem raskt når du lærer å forstå folk.

Gule hvaler – Gule hvaler er de mest sympatiske menneskene, og de får de beste vennene. De er veldig pålitelige, ærlige og virkelig gode lyttere. De elsker å hjelpe andre nesten til en feil, fordi de ofte blir utnyttet av dårlige mennesker.

Rødhai – Red Sharks er dine ledere, overprestere og toppprodusenter. Hvis du virker svak og usikker på deg selv når du har med en rødhai å gjøre, vil han eller hun spise deg levende. De vil skade følelsene dine og kan bry seg mindre. Red Sharks kan være de vanskeligste menneskene å komme overens med, men du vil få positive resultater med Red Sharks også når du forstår folk.

Blå delfiner – Dette er dine sosiale sommerfugler…dine «folkefolk». De er livet til enhver fest og elsker å være sentrum for oppmerksomheten. Dette er sannsynligvis den enkleste personlighetstypen å komme overens med. Du kan ikke annet enn å like dem!

Vi har alle en dominerende personlighetstype. Slik opptrer vi naturlig. Du kan til og med se et barns personlighet og vite hvordan de vil bli som voksne.

Å forstå mennesker vil gi deg flere positive resultater i hjemmevirksomheten og i ditt personlige liv. Før jeg forsto de fire personlighetstypene, hadde jeg aldri et forhold som varte mer enn 3 måneder.

Denne informasjonen forandret virkelig livet mitt på så mange måter.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta