Den psykiske avhengigheten

D

Noe som bekymrer meg mest i min praksis som Clairvoyant Energetic Chakra Healer, er menneskene som informerer meg om at de har vært hos mange andre healere og synske, som ofte har jobbet med flere samtidig. De forteller meg ofte at de har brukt tusenvis av dollar på å gå til disse menneskene og føler ikke at de har tjent på det. Jeg vil til og med høre uhyrlige historier om etikken til noen av disse såkalte ‘healerne’, for eksempel å bli fortalt at de trengte å få et chakra fjernet eller aldri ha kjærlighet i livet og deretter belaste $ 3600 for å fjerne et enkelt chakra, eller sende en swami i India $ 875 i måneden for å ta timene sine og få ham til å rydde karmaen deres for dem. Noen mennesker blir faktisk avhengige av å gå til synske for å bli fortalt fremtiden deres eller bli “lest” om livet deres. De blir så avhengige av synske at de knapt kan ta sine egne beslutninger uten å måtte godkjenne dem av en “begavet” person. Dessverre er mange synske bare i det for pengene, og tenker ingenting om etikken som er involvert i å snøre sammen en person som sterkt mangler selvtillit og skjønn. Også å vurdere er uredelige mennesker som hevder å være psykiske, men i stedet er begavet på å tippe på folks godtroskap og fortelle dem hva de vil høre. Som en ekte clairvoyant energisk chakra healer hører jeg disse historiene altfor ofte. Det er mitt mål å informere folk og gi dem den informasjonen som er nødvendig for at de skal ta de best mulige beslutninger om hvem de skal jobbe med.

Så hvordan vet du om du kan være avhengig av å gå til synske eller helbredere? Det første som bør vurderes før du bruker en psykisk eller healers tjenester, er om det er et psykologisk behov eller avhengighet for denne tjenesten. Hvis du føler at du ikke kan leve ditt eget liv, eller ta dine egne beslutninger, uten å sjekke alt med en psykisk først, vil du bli bedre tjent med å gå til en psykisk helseekspert. Du er kanskje ikke på rett plass og er sannsynligvis en kandidat for svindel. Helbredende og psykisk arbeid bør bare engasjeres av mennesker som er klare til å ta sine egne beslutninger og ta ansvar i livet. Hvis du ikke er klar til å endre ting, kommer du ikke til å se fordeler med synske eller helbredere.

Et annet viktig aspekt å avgjøre er om du har råd til disse tjenestene. Noen healere eller synske tar uhyrlige priser for sine tjenester. De er designet for å skremme godtroende mennesker til å tro at de trenger disse tjenestene til uhyrlige priser. Selv folk som tar en rimelig avgift for ekte arbeid, kan være utenfor prisklassen til noen rusavhengige- men dette stopper dem ikke. Noen mennesker vil gå i gjeld på jakt etter noen som hevder å være synsk og vil fortelle dem nøyaktig hva de vil høre. De blir avhengige av å høre om deres ‘fremtid’ og den fantastiske “soul mate” og “tvillingflammen” de kommer til å finne. De vil fortsette å hoppe fra psykiske til psykiske til de finner noen som smigrer egoet eller håpet og drømmene sine tilstrekkelig. Dette er uheldig fordi ekte healere og synske vil fortelle deg hva du trenger å høre, ikke hva du vil høre, og noen ganger er sannheten ikke hyggelig. Det er mest sannsynlig at forfalskninger vil fylle hodet ditt fullt av fantasier.

Hvis du er avhengig, er du kanskje ikke fornøyd med å se en helbreder eller psykiker om gangen. Folk som er avhengige har nesten alltid flere økter med flere forskjellige mennesker, ofte på en gang. De er ikke fornøyd med å finne en person å jobbe med, og forbli engasjert. De kan delta på mer enn en helbredelsesøkt på en dag, og kan aldri finne ut hvilken modalitet som gjør forskjellen i livet deres. Dette betyr at for å opprettholde resultater må de fortsette å gjøre alt. Du kan finne folk som går til kiropraktor og akupunktør, sammen med massasje, reiki, energitapping og andre typer helbredelse- alt på en gang. Dette er ikke bare ekstremt kostbart, men det er ingen måte å avgjøre hva som virkelig gjør forskjellen. De fleste som mottar fordeler, er redde for å avbryte noe av frykt for å miste resultatene! (Derfor er det en god idé å jobbe med bare en utøver om gangen!)

Hvis du føler at du kan være avhengig av synske og helbredende tjenester, og du insisterer på å fortsette med disse tjenestene, er det noen få sunne fornuft ting du kan gjøre for å hjelpe situasjonen din. Sett først et budsjett for deg selv som ligger godt innenfor levekostnadene dine. Ikke gå forbi det budsjettet! Ikke kjøp inn hype som noen påstår om sine fantastiske tjenester. FORSKNING! Se etter attester og anmeldelser på disse menneskene. Ikke bare stol på postede utdrag fra e -poster de har mottatt fra klienter. Sørg for at de er ekte anmeldelser fra en ekstern kilde som Google Anmeldelser eller Merchant Circle. Sørg for at de har en slags pengene tilbake -garanti, slik at du kan være rimelig trygg på at du har å gjøre med en virkelig begavet person. Sørg for at gebyrene deres er rimelige for det de gjør. Og ikke betal for minuttet. Det er en gimmick som mange svindlere bruker som er flinke til å få deg til å snakke. Finn noen som tilbyr tidsbestemte økter til rimelige priser, så du har en god ide om hvor lang tid du vil ha og hva du kan forvente i en økt. Hold deg unna psykikere som bare gjør tidligere livslesninger, sjelavlesninger, fremtidige opplesninger eller andre ting du aldri kan bekrefte. Dette er svindel som er begavet til å fortelle deg hva du vil høre, og du vil kaste pengene dine. Sørg for at din clairvoyant kan fortelle deg detaljert informasjon om livet ditt, uten å tilby din egen informasjon, så får du en bedre opplevelse. Unngå healere som gjør ting som reiki eller andre typer “clearing” som ikke involverer deg, og gjør deg ansvarlig for å velge å frigjøre energien du skapte. Den typen helbredelse virker ikke. Free Will healing involverer deg direkte, og en klarsynt vil fortelle deg hva du trenger å frigjøre, men gjør deg ansvarlig for å frigjøre det til dem. Dette vil ofte gi dype resultater, i motsetning til helbredelse der utøveren hevder å gjøre alt for deg. Og bare jobbe med en healer/synsk om gangen for å sikre at du faktisk mottar resultatene du betaler for.

Disse tipsene skal hjelpe deg med å få en bedre og mer tilfredsstillende opplevelse med den psykiske eller healeren du velger å gå til. Forhåpentligvis vil det hjelpe deg å kutte ned på utgiftene dine, og få en tjeneste som er verdt pengene du bruker på den!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta