Den sjokkerende sannheten om Ronald og Nancy Reagans bruk av psykisk hjelp

D

Selv om det er sjokkerende som tittelen indikerer, kommer det ut som ingen hemmelighet i det hele tatt for det faktum at Reagan-presidentskapet faktisk ble kontrollert av kosmos astrologiske krefter.

Det antas at Reagans mens de tok svært viktige avgjørelser angående staten og i Det hvite hus, stolte sterkt på astrologi som en frelser. Joan Quigley som var planleggeren for nesten alle presidentens reiser, pressekonferanser, inkludert Reagan-kreftoperasjonen, var en astrolog og baserte operasjonen på astrologi. Det antas at en undertegning av en traktat mellom USA og Sovjet for å eliminere mellomdistanse atomrakettene ble signert etter astrologisk råd fra Quigley: traktaten ble undertegnet 8. desember 1987 kl. 13.30.

Da Reagan var guvernør i California, signerte han en lovgivning som tillot lisensierte astrologer å praktisere sin handel og fjernet dem fra kategorien å være spåkoner. I dette tilfellet er det en astrolog som ble veldig berømt bare på grunn av å forutsi drapet på president Kennedy, og som en gang også var en astrologisk rådgiver for Reagans; var kjent som Jeane Dixon. Ved å forutsi at Reagan ville bli guvernør i California i 1962 og senere president i USA, fikk Dixon Reagans gunst, men som senere ble droppet av Nancy da hun spådde at ektemannen Reagan ikke ville vinne presidentvalget i 1976, noe som var riktig. .

Joyce Jillson var en annen astrolog som hjalp Reagan-familien med å velge visepresidenten fra en liste med syv kandidater, og George Bush var den beste kandidaten Jillson kunne tilby; for henne var det fordi Bush var en Tvilling som var det beste eller rettere sagt det mest kompatible tegnet – en Tvilling som rimet med Reagan som var en Vannmann.

I 1980, da Reagan startet sin kampanje, spådde Quigley at hans etterfølger skulle bli president i USA; men alt endret seg da det var et attentat mot Reagan 30. mars 1981; dette er fordi Nancy fikk vite at 30. mars ville bli en forferdelig dag for Reagan; Nancy lærte alt dette av Quigley. På dette tidspunktet ble Quigley utnevnt til den astrologiske beskytteren for Reagans liv fra å være en tilfeldig astrologvenn, interessant nok med dette attentatet er at Reagan hadde et dødsleiesyn mens han var på sykehuset.

Det var da Nancy Reagan også ble oppmerksom på den såkalte “Presidential Death Cycle” som den involverer Jupiter og Saturn, men også kjent som “Zero-year curse”, dette er fordi hver eneste president ble valgt på samme tid siden valget av William Harrison har dødd mens han var i vervet.

Harry Truman er en vanlig mann med rektorer han opprettholdt som vi faktisk kan se det samme på Reagan. Da Harry var en baptist, var Reagan-familien interessert i synske og den presbyterianske kirken i Amerika. Selv om Reagan åpnet de diplomatiske forbindelsene med Vatikanet for første gang og klarte å sette Roma og USA på lik internasjonal grunn; Harry signerte Vatikanets gjestebok som “Harry S. Truman, Baptist”.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta