Ekstraordinære synske gaver av Wolf Messing

E

Synske gaver av Wolf Messing

Wolf Messing født i 1899 i Polen. Han er en uovertruffen synsk, magiker og profet. Wolf Messing er virkelig et uløst mysterium fra det tjuende århundre. Det er ekstremt viktig for denne generasjonen på det tjueførste århundre å kjenne menneskesinnets enorme muligheter gjennom dette utrolige mennesket. Han var nesten Himalaya i naturgavene han besatt og var i stand til å forklare verden som lyttet

Han var mannen hvis profetier brakte frykt inn i Hitlers hjerte og hvis overnaturlige evner ble beundret av Sigmund Freud og Albert Einstein, og til og med den sovjetiske lederen Joseph Stalin.

Som et lite barn lærte han hele Talmud, den primære jødiske religiøse teksten etter Bibelen, utenat da han var bare seks år gammel.

Fra en tidlig alder viste Wolf ekstraordinære talenter. En av dem var en uhyggelig evne til å forutsi fremtidige hendelser, lese andres tanker og finne skjulte eller tapte gjenstander.

Som tenåring bestemte Messing seg for å reise vestover til Berlin, den kulturelle hovedstaden i Preussen og det tyske riket, for å søke lykken. Han gikk om bord på det første toget han kunne finne og sov under stolen for å unngå billettkontrolløren, siden han ikke hadde råd til passasjen.

Men kontrolløren oppdaget ham til slutt og krevde billett. Wolf plukket deretter opp en avisbit fra bakken og ga den til mannen. Inspektøren slo til papir og sa: “Du er en merkelig en, er du ikke? hvorfor gjemme deg når du har en billett.”

Dette var øyeblikket da den unge ulven innså sin makt til å manipulere andre og endre oppførselen deres gjennom forslagskraften. Wolf assosiert med et sirkus og turnerte mye over hele Europa. Opptredenene hans fascinerte millioner av publikum over hele kontinentet, og han ble en kjendis.

I sine forestillinger kunne Messing finne skjulte ting, lese tanker, forutsi fremtiden og bruke forslagets kraft, alt dette

ble gjort uten lett hånd eller støtte fra usynlige hender. Det publikum var vitne til var ikke bare vanlige triks, men heller hans forbløffende evner på jobb.

Messing-fenomenet vekket til og med ekstrem nysgjerrighet hos anerkjente vitenskapsmenn Sigmund Freud og Albert Einstein. Begge mennene bestemte seg for å teste Messings evner.

Uten å si et ord overførte Freud en tanke til Messing. Den synske forlot deretter rommet, tok en pinsett og kom tilbake for å plukke nøyaktig tre hår fra Einsteins barten som viste seg å være akkurat det Freud tenkte på. Begge ble overrasket og dypt fascinert av denne mystikkmannen.

Messings berømte profeti nådde Hitler.” Hvis Hitler erklærer

krig i øst, bare døden venter på ham.” Etter å ha hørt disse ordene ble Hitler rasende og kunngjorde en dusør på 200 000 Reichsmarks på Messings hode. Etter nazistenes invasjon av Polen i 1939 ble han jaktet på av Gestapo. Han ble tvunget til å flykte mot Sovjetunionen.

I Sovjetunionen fortsatte han med karrieren som entertainer og hans rykte som klarsynt og telepat vokste mer og mer. Dypt imponert over de legendariske historiene Joseph Stalin bestemte den russiske diktatoren seg for å teste ham

Til testen ble Messing utfordret til å gjennomføre den første.

“synsk bankran.” I henhold til diktatorens ordre, gikk Wolf alene og ubevæpnet inn i Moskva Gosbank.

I statsbanken gikk Messing bort til kassereren og rakte et blankt ark. Han sendte en tanke til kassereren som fikk bankmedarbeideren til å tro at han nettopp hadde mottatt en sjekk på 100 000 rubler. Ingen spørsmål, ingen hesitasjon gikk kassereren til bankens safe, kom tilbake og ga wolf det angitte beløpet. Sovjetiske agenter og sivilkledde spioner som så på ham hele tiden forbløffet.

Stalin arrangerte deretter en ny test for den store synske. Han ba Messing komme for å besøke ham i dachaen hans (landstedet) i Kuntsevo, som var et av de mest befestede stedene i Russland på den tiden.

Neste dag, uten noen forhåndstillatelse, passerte Messing enkelt gjennom alle sikkerhetskontrollene og gikk rett inn på Stalins rom. Da Stalin så opp, så han en mann stå foran ham, som var ingen ringere enn Wolf Messing. Den sovjetiske lederen var i ærefrykt for den polske trollmannen og krevde å få vite hvordan han hadde oppnådd denne bragden.

Messing forklarte rolig hvordan han hadde brukt forslagskreftene sine for å overbevise Stalins vakter om at den synske faktisk var Lavrentiy Beria, den mye fryktede lederen av sovjetisk sikkerhet og hemmelig politi.

Fram til hans død i 1974 skapte det utrolige geni til Wolf Messing og hans uhyggelige evne til å påvirke virkeligheten en glorie av mystikk og intriger rundt ham. Det er mange russere i dag som fortsatt tror at han var en ekte mystiker, velsignet med en slags overnaturlig kraft.

.

.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta