En pappa i koma snakker med synske

E

Jeg snakket først med Angela som var i en rolig, men følelsesmessig tilstand. Angela forklarte meg at faren var i koma, og hun var veldig bekymret over farens sykdom. Hun ga uttrykk for at det var smertefullt å se faren sin ufør og i en slik forverret tilstand. Hun nevnte at faren alltid hadde vært så sterk og alltid var den som tok seg av alle andre. Å se ham i denne reduserte tilstanden var sjokkerende for henne. Han var knapt en skygge av mannen han pleide å være. Hun uttrykte anger over at hun ikke kunne fortelle ham at hun elsket ham. Angela visste imidlertid at faren var klar over hvordan hun følte ham, selv om hun skulle ønske at hun fikk muligheten til å bekrefte dette på nytt.

Angela valgte å snakke med to synske om sin far. I følge Angela fortalte en psykisk henne at faren hadde videresendt at venstre ben klødde og at en av sykepleierne med brunt hår var grov da hun håndterte ham. Angela fortalte meg at hun fant utslett på farens venstre ben, og hun mistenkte også at sykepleieren i brunt hår var tøff med faren. Denne psykiske ga henne håp om at faren hennes kunne komme ut av det.

Jeg var i stand til å snakke med begge de synske som snakket med Angela, og jeg spurte den første psykiske om hun kunne kommunisere med noen i koma. Hun sa at hun kunne, og at personen i utgangspunktet er mellom her og den andre siden. Hun sa at hun gjør det gjennom sin åndsguide, og at hun faktisk kunne be og videresende meldinger. Noe hun var i stand til å gjøre i dette tilfellet. Jeg spurte henne om hun kunne fortelle at personen i koma var bestemt til å dø, og i så fall ville hun fortelle klienten om den forestående døden. Hun svarte med å si at hun til tider ville være klar over en forestående død, og hun ville være bundet av organisatoriske regler for ikke å fortelle klienten. Dette kan forklare hvorfor den psykiske ikke fortalte Angela om farens forestående død, hvis hun faktisk så det komme.

Jeg tror på psykisk evne, selv om jeg veldig tviler på at den er like utbredt som den blir fremstilt. Gitt at den første psykikeren som leste for Angela ga henne håp om at faren hennes ville leve, lurer jeg på om hun bare fortalte Angela hva hun ville høre.

Siden Angela blir fortalt at sykepleieren var tøff med faren, må du lure på om dette kan være noe vanlig i disse situasjonene og vanskelig å bevise eller motbevise til tross for Angelas intuisjon. Utslettet på venstre ben er vanskeligere å forklare. Hadde det bare blitt videresendt at faren sa at han klø, kan dette betraktes som en generalisering og ganske enkelt forklart at enhver koma -pasient vil begynne å se liggesår hvis de ikke blir flyttet ofte, og disse forekommer oftest på ankler, hofter, rumpe, og hæler. Så også dette kan betraktes som en utdannet gjetning. Samtidig ble det funnet utslett på venstre ben og ikke begge bena eller høyre benet. Betydning, en mer spesifikk uttalelse og nøyaktig uttalelse.

I Angelas siste lesning ga den psykiske hun snakket med Angela nøyaktige detaljer, inkludert dagen da faren skulle dø. Den psykiske ga også navnet til en gammel venn av faren som ventet på den andre siden for ham. Dette var noen som Angela aldri hadde hørt om. Selv om Angela senere kunne bekrefte at faren faktisk hadde en venn med dette navnet som hadde gått. Jeg har vanskelig for å forklare noe av dette bortsett fra at Angela hadde fått en veldig god og nøyaktig psykisk lesning. Å forutsi dagen og detaljer som er i samsvar med hvordan han faktisk døde er mye vanskeligere å forklare. Å gi et navn til en venn som ventet på den andre siden er et stort stykke å forklare tilfeldig. Da jeg snakket med denne psykiske, tilbød hun meg å gi meg en kort opplesning. Hun fortalte meg at en gammel venn av meg presset seg gjennom og ville si hei. Han het William, morsomt fordi jeg hadde tenkt på en venn av meg kvelden før som hadde gått videre og tenkt at hvis den psykiske trakk navnet hans ut, ville jeg være en troende. Han het Will. Den psykiske tok det et skritt videre og fortalte meg at jeg hadde familie på den andre siden som elsket meg og passet på meg selv om jeg aldri hadde møtt dem. Faktum er at jeg aldri har møtt noen av familien min som har gått bort. Nok en tilfeldighet? Personlig er jeg overbevist på dette tidspunktet om sekunders psykiske evne.

Den eneste konklusjonen som kan trekkes er at du enten tror eller ikke. Du kan krite det hele opp til tilfeldigheter eller en ekte psykisk opplevelse. I mitt sinn, når det er nok fakta videresendt til at det ville være statistisk usannsynlig for en person å gjette, gitt det empiriske beviset, må du komme til en erkjennelse av at det er sanne synske som kan gi nøyaktige psykiske avlesninger. Dette er spesielt interessant i en situasjon der et individ i koma. Siden dette ikke kan være en vanlig forekomst.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta