Er det en sammenheng mellom psykisk evne og kosthold?

E

Psykisk lesing er basert på paranormal konsultasjon og personen betales et gebyr for dette. Denne typen innstilling gjøres over telefoner, hjem eller på psykiske messer. Mange anser denne lesningen som skeptisk og kontroversiell. En kald leseteknikk hjelper de synske til å anta personen gjennom sosiale signaler og brede utsagn.

Psykiske avlesninger er av mange typer:

· Astrologi

· Aura lesing

· Kortlesning

· Cleromancy

· Fjernlesning

· Krystallomans

· Numerologi

· Håndflateavlesning

· Psykometri

· Rune lesing

· Tarot lesing

Mat og psykiske evner

Den beste og fremste måten å forbedre psykisk lesning på er å unngå å spise rødt kjøtt. Riktig vegetarisk kosthold vil bidra til å åpne sinnets sanser og gjøre lesingen mer nøyaktig. Kjøtt sløver hjernen og senker hjernens tankekapasitet. Fordøyelsen av kjøttet tar av vital energi fra kroppen og reduserer din psykiske følsomhet. Å spise kjøtt får ned alt blodet til fordøyelsessystemet. Blodet tas fra chakraene og organene som støtter vår intuisjon. Det er bedre å velge en diett som inneholder fisk, egg og meieriprodukter. Hvis inntaket av søppelmat er mer, vil kroppen din oppføre seg som en radio med alle dårlige signaler. Det er viktig å holde negative signaler fra kroppen. Sunt kosthold med grønt vil bidra til å beholde positiviteten i kroppen.

Men man må opprettholde et optimalt inntak av rå grønnsaker. Inntaket vil definitivt gjøre deg til en med frisprit. Men for mye av dette vil gjøre deg desorientert. Vegetarisk diett tatt med riktig mengde fisk vil bidra til å lage et riktig kosthold for synsk lesning.

Kostholdsbegrensninger er nødvendig

Det er en myte at vegetariske dietter bør følges nøye for riktig synsk avlesninger. Det bør være et riktig sunt kosthold. Man bør unngå kjøtt og bør også unngå søppelmat. Hovedmantraet er det veganske balanserte kostholdet du følger, bør sitte fast mye lenger. Dietten bør inneholde en balansert matform som også kan ha magert kjøtt. Det er viktig å spise riktig og inntak av en viss mengde kalorier er tillatt. Det er viktig å forstå å være sunn og lytte til kroppen.

Urter og psykisk lesning

Det er mange urter som hjelper i denne typen opplesninger og hjelper til med å få profetiske drømmer. For å øke de psykiske evnene hos en selv kan man følge bruken av følgende urter som

· Ambergris- Øk synsk lesning. Løfter også den profetiske kvotienten i seg selv.

· Anis- Det øker klarsynet.

· Løvblad- Det øker synsk krefter.

· Sitrongress- denne urten øker tankens klarhet og øker også bevisstheten til innsiktsåndene.

Hvis man kan legge like deler av løvblad, sitrongress og kanel i en bolle og skal stå i rommet. Hvis lukten inhaleres, kan meditasjonen utføres etter det. Det hjelper å få intuitive og profetiske drømmer.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta