Famous Psychics – Jean Dixon

F

Sannsynligvis den mest kjente synderen i vår tid var den populære Jean Dixon. Den 25. januar 1997 døde hun, men ikke før hun etterlot seg en arv som ikke snart vil bli glemt.

Hennes mest berømte spådom, og sannsynligvis den som fikk synske generelt mest oppmerksomhet, var da hun spådde at president John F. Kennedy ville dø i embetet. Som det viste seg, ble Kennedy myrdet i Dallas Texas. Hennes faktiske spådom var at en demokratisk president valgt i 1960, en høy ung mann med blå øyne og brunt hår, ville dø på kontoret. I følge Dixon sa hun ved intervju at hun fortalte journalister at presidenten ville bli myrdet, men de nektet å skrive ut den delen.

Mens hun levde, var Dixon rådgiver for mange kjente kjendiser, inkludert Ronald og Nancy Reagan. Faktisk ble Nancy Reagan konstant jaget av pressen for sin avhengighet av astrologer og synske for å sette presidentens tidsplan. Jean Dixon var en av menneskene hun stolte mest på til hun en dag bestemte at Dixon hadde mistet kreftene sine og bestemte seg i stedet for å tilpasse seg Dixons rival, Joan Quigley.

Dixon var også forfatter av syv bøker. Hun skrev selvbiografien hennes samt horoskoper for hunder, astrologiske kokebøker og flere bøker om psykiske fenomener. Dixon var en av de ledende troende på ESP og var en velkjent innflytelsesrik sosialist i Washington.

Etter at Kennedy ble drept i 1963, ble beryktelsen som rammet Dixon på grunn av den politiske spaltisten Ruth Montgomery til å skrive en bok kalt “A Gift Of Prophecy: the Phenomenal Jean Dixon.” Denne boken fortalte om hundrevis av nøyaktige spådommer Dixon gjorde gjennom årene. Boken ble utgitt i 1965 og solgte mer enn tre millioner eksemplarer. Publiseringen av denne boken gjorde Dixon til en kjendis over natten og gjorde henne veldig etterspurt for å holde foredrag, og til slutt fikk hun henne til å starte sin egen syndikerte horoskopspalte, som ble trykt i aviser over hele verden.

Av en eller annen grunn var Jean Dixon den psykiske som alle elsket å hate. År etter år ble det rapportert av utallige mennesker om at Dixons spådommer var falske og at hun aldri hadde laget en som faktisk gikk i oppfyllelse, inkludert den om Kennedys død. Kvinnen var under konstant angrep i tabloider over hele landet. En respektert matematiker ved navn John Allen Paulos skapte det som ble kjent som “Jean Dixon -effekten”, hvor folk kommer med noen få nøyaktige spådommer, men praktisk overser de hundrevis av falske spådommer som aldri går i oppfyllelse.

Sannheten er at ikke alle Jean Dixons spådommer gikk i oppfyllelse. Hun spådde at tredje verdenskrig ville starte i 1958 over noen offshore kinesiske øyer og at arbeidsleder Walter Reuther ville stille som president i 1964 og at russerne ville lande den første mannen på månen.

Jean Dixon har kanskje ikke alltid vært nøyaktig med sine spådommer, men hun vil alltid forbli en av de mest fargerike og velkjente synske i historien.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta