Glastonbury Psychics

G

Det er svært få steder i Storbritannia som er like mystiske og mystiske som Glastonbury, og det er Glastonbury Tor, med sitt kronetårn som har blitt symbolet på denne herlige byen. Enkelt oppdaget, det kunngjør din lukkede nærhet til stedet, og med sin dype, fascinerende historie er det ingen overraskelse at det er så mange Glastonbury -mystikere.

Århundrevis av historier og folklore antyder at denne gåtefulle, glatte grønne åsen, som stiger forsiktig opp fra landskapet, er et sted hvor grensen mellom denne verden og den andre siden er tynn. Og med så mange forskjellige opplevelser som har oppstått for alle typer mennesker gjennom århundrene, er det vanskelig å tilbakevise dette stedet som noe annet enn mystisk.

Glastonbury -mystikere blir tiltrukket av denne majestetiske toren rett og slett fordi den tiltrekker dem; det er et kraftig sted for de med gaven å koble seg til og bli kontaktet av den andre siden, åndeverdenen hvor mange mennesker tror at vår ånd flyr når vi forlater vår jordiske kropp. Det er et gammelt sted, et faktum som det ikke lenger er tvist om.

For de skeptikerne blant oss er Glastonbury Tor veldig gammel; utrolig gammel faktisk og støttes av funnene i moderne arkeologi. Det antas at Tor, sammen med seks andre øyer, var stolte og ubebodde med en stor flom som feide området. Som et resultat ble disse syv øyene et fokus for nytt liv og regenerering.

Noen Glastonbury -mystikere tror også at på et tidspunkt kunne man se et syn som ligner Stonehenge på toppmøtet, med mange mystikere som påstår at de har vært part i denne visjonen, med lokale funn som antyder at det på et tidspunkt kan ha vært et rundt tempel her.

Gjennom århundrene begynte flere og flere bevis å vise hvordan dette stedet spilte en rolle i mystiske og uforklarlige hendelser. Somerset, et stedsnavn som betyr sommeroppgjør, var en gang under vann og Tor forble et sted for gjenopprettende helligdom. Etter hvert som flommen gikk forbi, og landet vokste, ble folk trukket hit fra nær og fjern. Deres erfaringer er godt dokumentert gjennom tidene.

Mange teorier florerer blant Glastonbury-mystikere om hva og hvordan Tor har blitt brukt, og en er at det lagdelte “utseendet” til den mykt kuplede bakken, en mulig indikasjon på at det ble brukt som et ritual eller tilbedelsessted. Noen bekjenner at de fremdeles kan se disse stiene, slik de lyser på bestemte tider av året; På samme måte antyder det å plassere store steiner på bestemte steder på åsen at deres plassering var en bevisst handling, snarere enn en av naturen.

Et virkelig fascinerende sted, både for mystikere og ikke-troende, det er noe her som fysisk og følelsesmessig trekker folk hit for å undersøke det; den inviterer dem til å finne ut mer. Kanskje du burde besøke?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta