Healingshvalens mirakel

H

Etter en grov retur fra min tjeneste i Irak i 2003, slet jeg med PTSD og depresjon. To år senere dro jeg på retrett i Maui. Jeg dro på en hvalsafari. Utrolig nok så jeg de praktfulle pukkelhvalene og lyttet til de vakre sangene deres.

Da jeg kom tilbake til retrettsenteret, mottok jeg vakre meldinger og helbredende energi fra hvalene i meditasjonene mine. Hvalene hjalp meg i min helbredelse. De hjalp meg med å hente deler av sjelen min som var fragmentert. Som et resultat opplevde jeg mer indre fred og lykke og mindre tristhet. Jeg visste at jeg nettopp hadde opplevd et vakkert mirakel. Lite visste jeg at mine guddommelige hvalbudskap og tegninger ville bli en åndelig bok.

Hvaler er vakre skapninger. De har mye å lære oss med sin vakre visdom. Delfiner er i samme sjelgruppefamilie og er like fantastiske. De har alltid vært høyt ærverdige dyr. Disse fantastiske skapningene har krysset det vakre havvannet i århundrer og har inspirert og hjulpet mange mennesker.

Disse vakre sjødyrene symboliserer frigjøring av sjelen fra kroppen, og er kjent som “Universets skapere.” Hvis du stiller inn på hvalens ånd, finner du din sjelsang og livsformål. Bare du kan synge sjelens sang. Totalt sett oppmuntrer hvaler oss til å bruke sang og sang for helbredelse, og det er veldig effektivt. Hvert individs soulsang er spesiell og unik.

Hvaler er kjent som voktere av de tapte gamle rekordene. Disse vakre dyrene har eksistert siden begynnelsen av tiden. Hvalens guddommelige veiledning er ren og taler direkte til hjertet og sjelen. Hver person har tilgang til sin indre visdom og kan få kontakt med hvalene.

Hvalens visdom har nøkkelen til å låse opp døren til åndelig forståelse. Som mennesker er det meningen at vi skal få kontakt med vår vakre ånd inne. Hvaler er flinke til å demonstrere denne egenskapen med sin fredelige og lykkelige natur.

Hvaler har en vakker visjon om håp om en bedre og vakrere fremtid. De lærer oss bare det som virkelig betyr noe i den store visjonen. Hvaler er vakre lysvesener. De er veldig kjærlige og tilgivende skapninger. De har et stort hjerte og er veldig intelligente skapninger.

Mer enn noen gang er det viktig for menneskeheten å utvikle en samvittighet for å redde hvalene og miljøet. I lys av oljeutslippet nylig, føler jeg at det er så viktig at vi fortsetter å elske og ære vår vakre Moder Jord og hjelpe henne på enhver måte vi kan. Begynn med å elske og pleie deg selv, la stille tid for meditasjon og gå inn. Ta deg tid til å gå ut i naturen og bare vær. Du vil føle deg så mye bedre, som et resultat.

Når du tar vare på deg selv, kan du bedre hjelpe med å helbrede verden. Jeg oppfordrer deg til å lage en ny visjon om en ren og vakker jord og visualisere helbredelse av våre vakre havvann i Gulf -regionen. Å skape denne visjonen er veldig kraftig og lar vår vakre jord helbrede. Verden kan definitivt bruke mer helbredelse, og du vil motta mange velsignelser i retur. Takk og namaste!

* Når du helbreder deg selv, helbreder du Moder Jord! *

Skrevet av Ken Moorin, CHT, RMT og forfatter av “Healing Whales”

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta