Hvor uerfarne eller skruppelløse synske og medier kan villede en sitter

H

Mange sittere har en tendens til å bli veldig begeistret og er ekstremt imponert over evnen til en nøyaktig psykisk/medium som er i stand til å plukke opp informasjon rundt sitterne, deres tidligere og nåværende situasjoner og også deres kjære i åndeverdenen. Dette svaret på nøyaktige bevis og tillitsbyggingen som det støtter, mens velkommen kan lett bli misbrukt eller misbrukt av et skruppelløst medium. Tilliten som en barnevakt utvikler med sitt medium over spørsmål om Åndeverdenen, som de uinnvidde ikke er ukjente eller uerfarne med, gjør dem sårbare for uttalelser og meninger fra det psykiske/mediet som går utover passende innredning og deres faglige ekspertise. Sitteren som helhjertet tror hva mediet/det psykiske forteller dem om fremtiden deres, kan bli utsatt for et skruppelløst medies personlige fordommer og egoistiske uttalelser.

Det er sant at et meget kompetent medium noen ganger er i stand til å motta informasjon om sitterens fremtid fra Spirit World. Imidlertid kan et uerfaren eller skrupelløst medium som oppdager sitterens sårbarhet og deres vilje til å tro hva de sier, bestemme seg for å lage prognoser om sitterens fremtid, selv om de ikke har mottatt informasjon fra Åndene. De kan gjøre dette for å holde sitter imponert over deres dyktighet. Et skruppelløst medium kan fibrere eller overdrive hvilken informasjon og hvilken type kontakt de er i stand til å opprette. De kan til og med gå så langt som å påstå at de knytter seg til sitterens avdøde kjære og gir inntrykk av at de er i kontakt med åndeverdenen.

Synere og medier er naturligvis gode observatører, og de kan bruke den spesielle ferdigheten til å få ledetråder og fiske etter informasjon ved å observere folks reaksjoner og kroppsspråk. I tillegg til å observere kroppsspråk og reaksjoner, kan synske og medier få ledetråder om sittende ved å “innstille seg på” sitters aura. De kan hente informasjon om setternes avdøde kjære, for eksempel navn, personlighet, delte minner osv., Uten å faktisk ha kontakt med ånder i åndeverdenen. Imidlertid vil uinformerte sittere som er imponert over dette displayet, naturlig anta at det psykiske/mediet er i kontakt med sine avdøde kjære i åndeverdenen.

Denne villedende eller villedende saken er ikke bare urettferdig overfor sitter, men er skadelig for yrket og for andre medier.

Som medium er jeg veldig opptatt av å være vitne til hvordan andre profesjonelle medier jobber med åndeverdenen, og har vært så heldig å ha hatt ganske mange møter med dyktige og prinsipielle medier. Likevel, før jeg kom inn i spiritualisme, hadde jeg flere opplesninger fra noen “berømte synske” og hadde hatt ubehagelige opplevelser. En avskyelig og dum taktikk som ble brukt var at de umiddelbart ville stille spørsmål om livssituasjonen min og ut fra det jeg sa ville de trekke konklusjoner om mitt fremtidige liv. De sa for eksempel at jeg ville bli skilt innen ett år, noe som ikke skjedde. En slik psykisk spurte om jeg hadde en eldre mann i åndeverdenen som jeg svarte bekreftende på, mens jeg la den psykiske vite at min svigerfar er i åndeverdenen. Den psykiske fortsatte med å si at min svigerfar var på et holdt sted fordi han ønsker å komme tilbake til jorden så ille, og at han ikke ville lytte til sine guider i åndeverdenen-noe jeg trodde på tid. Denne typen informasjon kan gi stress i stedet for trøst for en sitter og går absolutt i strid med et av formålene med mediumskap, som er å gi trøst og helbredelse til de etterlatte.

Poenget er at det psykiske eller mediet er der for å bringe helbredelse til sine sittere i stedet for å skade og villede de sårbare. Dessverre er det de synske og mediene som velger å praktisere en uetisk form for mediumskap og psykiske lesninger, enten med eller uten bevisst bevissthet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta