Hvorfor synske har et dårlig rykte?

H

Selv om synske gjør mer godt enn å skade, har yrket alltid hatt et negativt rykte. Hvorfor er det sånn?

For det første har dette å gjøre med offentlighetens natur. Naive mennesker forventer ofte mirakler, som om deres ønsker kunne oppfylles med en bølge av en tryllestav. Skurkene jakter på denne troskapen ved å bruke late -prognoser som en mekanisme for å svindle penger fra enkeltpersoner. I virkeligheten er arbeidet til en psykisk nettopp det – arbeid. Synere kan forutsi deg hva som vil skje, men kan ikke endre det til din smak.

Den andre store delen av offentligheten – materialistisk tenkende skeptikere, forbinder psykiske evner med overtro; noe som bare skjer i fantasiens verden. Om en hendelse er en manifestasjon av naturlig eller overnaturlig kraft, avhenger av hvordan man tror universet fungerer.

Karl Marx mente at materie bestemmer bevisstheten, og gir intuisjon ingen betydning. Fenomenet psykiske avlesninger eller helbredelse blir dermed kastet som “overnaturlig” og derfor umulig.

Religion fordømmer spiritisme, medier, det okkulte og psykiske, tarotkort, astrologi, spåkoner og håndflateavlesninger. Religion sier at denne praksisen er basert på ideen om at det er ånder eller avdøde kjære som kan gi råd og veiledning. Kristendommen ser på disse “åndene” som demoner. Ifølge kristendommen er det ingen grunn til å tro at avdøde nærmeste kan kontakte oss. Hvis de var troende, er de i himmelen, og hvis de ikke var troende, er de i helvete. Følgelig mottar personene som besitter og praktiserer spiritisme konstant kritikk fra den som er i nærheten, og spesielt fra religiøse mennesker.

En psykisk anvendelsesområde ligger i metafysikkområdet, med den tunge applikasjonen ‘out of body’, mens den er avhengig av en svært utviklet intuisjon. Av denne grunn har de en tendens til å vite ting og operere med fenomener som ligger utenfor hverdagsopplevelsen. Dermed kolliderer psykisk oppfatning med oppfatningen til de som ikke vil vite noe utover det åpenbare.

Et annet smertepunkt for synske er deres tendenser til å forutse fremtiden. Denne forvirrende psykiske, tilsynelatende, overnaturlige evnen blir tydelig i lys av følgende hypotese. Det finnes en universell “kunnskapskilde”, en enorm database som inneholder alle hendelser fortid, nåtid og fremtid. Kilden eksisterer utenfor tiden og støtter astrologiske beregninger. Kilden overfører stadig en rekke opplysninger. Bare vanlige menneskers hjerne har et naturlig innebygd forsvar, som forhindrer hjernen i å overanstrenges. Samtidig er forsvarsmekanismen i psykikkens hjerne svekket, i en annen grad og på en annen måte for hver psykisk. Mange hørte om de berømte synske som Nostradamus, Edgar Cayce, Wolf Messing og Baba Vanga, hvis mange profetier om de viktige hendelsene i menneskehetens liv kom gjennom.

Vi lever i en verden full av usikkerhet, og folk vil sjelden høre noe knyttet til fremtiden deres, spesielt de negative tingene. Dette har gjort psykiske spådommer til et veldig smertefullt tema, spesielt når målgruppen, uansett grunn, ikke er klar til å godta synske. Synere blir irettesatt og til og med gjort narr av å forårsake fullstendig elendighet for disse menneskene.

Den nye bevisstheten, den handler ikke om religion, men om spiritualitet.

Psykisk rådgiver

I motsetning til religion som setter grenser mellom mennesker, går talsmann for enhetlighet for alle menneskene på jorden. Interessant nok er de hyppigste klientene til psykiske rådgivere kristne, jøder og medlemmer av andre religiøse kirkesamfunn. De fleste av disse menneskene returnerer klienter, noe som er et bevis på effektiviteten av psykisk arbeid. Kanskje er hovedårsaken til at religion kritiserer synske en annen enn en territoriell tvist?

Hver persons skjebne er skrevet med stjerner. Hvis du står overfor problemet og ønsker å ta en informert avgjørelse, er besøket til en psykisk rådgiver eller en astrolog også en del av din skjebne. Ekte synske vil fortelle deg det samme hver med sine egne ord. Derfor blir det i flere tilfeller av viktige undersøkelser spurt flere anerkjente synske samtidig. Deres uavhengige prognose som i hovedsak sier det samme, får etterforskere til å korrelere sine handlinger deretter. Ikke bare psykiske rådgivere er begrenset til å forutsi fremtiden, men tilbyr også psykologiske og terapeutisk effektive resepter, for eksempel meditasjon, yoga, akupunktur og mange andre.

Til slutt, tenker du noen ganger på noen eller noe, og etter en kort stund dukker den personen eller en ting opp i livet ditt? Det er intuisjon og alle har den evnen. Tenk om du kunne forsterke og konsentrere denne evnen til å jobbe mer effektivt og effektivt? Dette er hva psykiske rådgivere gjør gjennom bruk av aktiverende emner som krystallkuler, kort, etc. noe du også kan gjøre. Så vær så snill, åpne sinnet ditt, stopp hatet og omfavn kjærligheten og takknemligheten til dette åndelige nyttige yrket.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta