Ikke kast bort pengene dine på en psykisk lesning

I

De fleste som får psykiske avlesninger kaster bort pengene sine.

Det er ikke jeg som er ond eller kontroversiell. Det er bare sant.

Etter tjue år med forskning på synske, medier, klarsynte og intuitive, kan jeg uten å nøle si at de aller fleste mennesker som søker en psykisk, IKKE gjør det på den riktige måten.

Grunnen?

Stort sett feil om penger. (og på begge sider av gjerdet – for billig og for dyrt likt)

For eksempel – min VERSTE lesning noensinne var sannsynligvis den dyreste. Det kostet meg flere tusen dollar når du regner med reisekostnader, og var sammen med en kjent kjendis -psykiker som ikke fikk en ting “riktig” under lesingen vår.

Faktisk var jeg faktisk flau for oss begge.

En av de beste lesningene var med en uten navnleser jeg snublet over i en liten by som bokstavelig talt blåste meg bort ….. og kostet $ 18.

Men de fleste som søker psykisk råd prøver å gjøre det for så lite som penger. De vil ofte ha GRATIS avlesning, og søker etter synske som ikke tar betalt. Dette oppmuntrer noen skrupelløse synske til å annonsere seg som gratis … når de faktisk belaster som alle andre. (som fører til en veldig vanlig “opp-selg” -strategi som mange lesere bruker for å gjøre gratis avlesninger til dyre)

Selvfølgelig gjelder den andre dynamikken også. Folk som antar at fordi en psykisk er superdyr, betyr det at de er gode eller dyktige eller ekte. Ikke sant. (og min forskning viser faktisk ingen sammenheng mellom utgifter og nøyaktighet i det hele tatt)

Hvis du er seriøs med å lese psykisk, trenger litt god veiledning og ikke vil kaste bort pengene dine, gjør det jeg gjør:

Les noen anmeldelser

Invester aldri mer enn 10 eller 20 dollar på en første økt

Ring bare psykiske tjenester som tilbyr pengene tilbake -garantier

Vet hva slags lesing du vil FØR den begynner (skriv ned de beste spørsmålene … forberedelse er nøkkelen)

Ikke prøv å få noe for ingenting. (du vil sjelden)

Kos deg og ha det gøy (jeg forstår aldri hvorfor så mange glemmer at lesing skal være morsomt)

Det er den samme enkle formelen jeg har anbefalt til mine egne lesere i over 5 år, og hvis du er seriøs med å få livsforandrende lesninger mens du har masse moro, er det det samme rådet jeg gir deg. (det eneste gratis “psykiske” rådet du virkelig kan stole på!)

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta