Jordskjelv i California – Psykisk prediksjon

J

De fleste av oss som bor i Sør -California er klar over at et stort jordskjelv kommer til å skje i løpet av de neste 10 årene. Vi ser mot forskeren for å informere og forberede oss på de fryktede jordskjelvet.

Jeg vil helst ikke snakke om den “store” som har vært forventet å skje i flere tiår fordi slike spådommer har en tendens til å tenne dypere frykt i vår allerede fryktelige posisjon i disse jordskjelvskredde områdene. Vi har hørt og lest om det store skjelvet som kommer til å skje så mye at vi har blitt ufølsomme.

Det er dusinvis av betydninger man kan oppfatte fra en psykisk visjon. Dette er grunnen til at de må betraktes som hypotetiske, verdige til å studere og referere, men ikke tas som kontrollerbare. Psykiske visjoner om et apokalyptisk jordskjelv i Sør -California blir imidlertid altfor ofte spådd av anerkjente psykikere for å ignorere og minne folk om de veldig virkelige seismiske farene i regionen.

Selv om jeg spådde et stort jordskjelv i år i mine psykiske spådommer i 2009, er det store omtrent et år eller to unna. Jeg fortsetter å se året 2011 som en pulserende animasjon innenfor visjoner om store jordskift i hjemstaten California. Datoer oppfattet i måneder eller år kan argumenteres for å ha begrenset verdi i å forutsi en tid fordi vi synske beveger bevisstheten vår i store tidsrom og dekker brede områder med steder og hendelser. På den annen side er tallene 2011 en vesentlig del av den psykiske visjonen.

Jordskjelvskredte feilsoner er lokalisert i hele California, men områdene i min visjon beveger seg i de sørlige delene av California, fra utkanten av San Diego, ørkenene, utenfor kysten av Long Beach, Los Angeles, San Bernardino og Riverside Counties. Størrelsen virker ikke like stor som forvirringen i sammenbrudd og ødeleggelse av bygninger, konstruksjoner, kjøretøyer og maskiner.

Jordskjelvsberedskap kan være et dagligdags tema hvert år, men hvor mange av oss er forberedt? Kontakt den nasjonale CDC for informasjon om hvordan du overlever i jordskjelv og katastrofer, jo mer du utdanner deg, jo bedre forberedt blir du, og du kan også redde livet til noen andre også.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta