Kan synske forutsi kjærlighet? Hele sannheten om forholdslesninger (Kooky But TRUE)

K

Som en psykisk forfatter av over 1000 artikler er det ETT spørsmål leserne mine stiller mer enn noen andre:

Kan en god psykisk forutsi kjærlighet? Kan de hjelpe meg med å finne min sjelevenner? Eller kan en ekte psykiker fortelle meg om personen jeg er sammen med akkurat nå har rett, feil eller et sted i mellom?

Tro det eller ei, spørsmål om kjærlighet, begjær, forhold og romantikk er de MEST populære grunnene til å oppsøke psykisk råd og råd som finnes! I 2011 vil det bli over 1 million avlesninger gjort på telefon ALENE, og de aller fleste vil være for folk som er desperate etter forholdsråd.

Og i motsetning til mange dumme stereotyper … de fleste som får psykiske avlesninger for kjærlighet, er høyt utdannede, veldig økonomisk vellykkede (tjener i gjennomsnitt OVER $ 75 000 per år) og har gode karrierer å starte. (så mye for den “skeptiske” stereotypen at de fleste av oss er new age ninnies!)

Så kan en god psykisk se eller føle kjærlighet, romantikk eller ekteskap?

Absolutt! Etter min erfaring er den enkleste typen lesing å gjøre for folk som leter etter kjærlighet, eller prøver å finne ut om det nåværende forholdet er det riktige.

Hvorfor?

Det avhenger av hvilken psykisk du spør … men etter min mening VET vi alle allerede, innerst inne, hvem vi skal være sammen med. En god intuitiv tar bare opp det du allerede vet på ditt dypeste nivå, og gir deg den informasjonen du ønsker å lære.

For eksempel?

For mange år siden hadde jeg et dårlig samlivsbrudd. Jeg var alltid merkelig sjalu når kjæresten min var rundt denne jenta som IKKE var veldig attraktiv, ikke uvanlig intelligent eller egentlig ikke så eksepsjonell i det hele tatt. (selv om det var veldig hyggelig og veldig hyggelig, selv for meg!) Sannheten er at i fire år som min forlovede jobbet på kontoret hennes, hadde jeg alltid en merkelig følelse av at hun var en “trussel” … selv om det var mange andre mer attraktive og tiltalende kvinner jeg kunne vært misunnelig på.

Etter at han og jeg slo opp … begynte de å date. 10 år senere, mens jeg skriver dette … forblir de lykkelig gift, med en familie på 5!

Min følelse?

På tarmnivå, i den intuitive delen av min fremtidige bevissthet, visste jeg allerede at han møtte og giftet seg med denne kvinnen, og av den grunn, mens jeg ikke helt kunne sette fingeren på det, innerst inne hvor det teller, visste jeg at han ville havne i armene hennes.

Så hvordan forutsier de fleste synske kjærlighet, eller matcher par sammen?

De fleste av mine psykiske venner og mine personlige og profesjonelle erfaringer tyder på at det er energien, eller auraen av kjærlighet. Enkelte forhold har det. Andre gjør ikke det. Og fordi de fleste intuitive jobber med energien din, er det faktisk den enkleste typen lesing å gjøre!

Har kjærlighetens synske alltid rett?

Absolutt ikke! Jeg hadde en velkjent psykiker som fortalte meg at forloveden min, den jeg nevnte ovenfor, ville være tilbake i armene mine innen 12 måneder etter at vi sluttet. I stedet var han allerede forlovet og hadde en baby på vei i stedet! (stor forskjell) Etter min erfaring har en god psykiker rett langt oftere enn de tar feil, spesielt med det store bildet. Noen ganger er de små detaljene av, eller de spesifikke tidspunktene, datoene og detaljene er litt av … men generelt, hvis du finner noen du kan stole på, KAN du ta en god kjærlighet til å lese til banken og tilbake!

Bunnlinjen?

Etter 2 tiår med å ha sett synske utføre seg både personlig og profesjonelt, hvis det er ett område jeg har tillit til klarsyn … handler det om kjærlighet, begjær og makten til partnerskap som er bestemt til å vare livet ut! (Og den eneste måten du sikkert vil vite, er å teste DITT en gang for alle).

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta