Klippe de psykiske energikordene

K

Det blir mer og mer tydelig at det er et usynlig energinett som binder oss alle sammen. Denne energienettet snakkes om i bøker som “The Field” av Lynne McTaggart, “What You Can Feel You Can Heal”, av John Gray, “The Celestine Prophecy” av James Redfield, og til og med filmer som “The Secret” og “Hva sover vi?”

Vi vet at vi er påvirket av usynlige krefter. For eksempel ser vi ikke vinden eller luften vi puster. Vi ser ikke virus i luften eller bakterier på maten vår. På samme måte ser vi ikke den usynlige energitråden som går mellom oss selv og de vi forholder oss til daglig.

Jeg begynte å forstå den psykiske forbindelsen mellom mennesker for omtrent ti år siden, selv om jeg har visst om det på et nivå mesteparten av livet.

Jeg lå på et massasjebord og hadde gjort litt energi, og terapeuten min sa at det var så mange psykiske akkorder festet til meg at han trengte å komme seg ut av gressklipperen. Det var en slags spøk mellom oss. Normalt bruker man et imaginært sverd eller en saks når man utfører en akkordskjæring.

I det energimedarbeideren gikk over mitt psykiske energifelt med gressklipperen hoppet min narsissistiske kjæreste opp fra venterommet han var i og kom løpende sint og desorientert. Dagen etter kontaktet en annen følelsesmessig vampyr eks-kjæreste meg via e-post, og det samme gjorde hans tidligere kone og datteren. Jeg ble overrasket over kraften i denne ganske enkle prosessen. De som hadde blitt koblet fra, følte meg på et eller annet nivå og tok kontakt med meg i et forsøk på å koble til igjen.

Tidligere samme måned så en kvinne, som kunne se energi, en slange som akkord som gikk fra meg til kjæresten min og sa at han sugde til meg energien.

Da jeg begynte å studere narsissisme og dens psykiske påvirkning på offeret, kunne jeg se kraften de psykiske akkordene hadde til å påvirke vår virkelighet. Jeg så også viktigheten av å løsne eller kutte disse akkordene for å være fri for de vedvarende psykiske påvirkningene av dette forholdet.

Jeg utførte en rekke akkordskjæreøvelser på meg selv for å bryte de psykiske båndene til min tidligere narsissistiske kjæreste. Jeg kunne se hvordan han ville feste seg psykisk igjen selv etter seks måneder uten å ha sett ham. Dette ville skje i mine svakeste øyeblikk da jeg skyldte på meg selv eller følte meg ned på meg selv på en eller annen måte. På en måte ville jeg invitere tilkoblingen tilbake fordi det var en del av meg som ønsket det.

Dessverre var den psykiske forbindelsen mellom meg selv og min ekskæreste veldig usunn for meg. Det resulterte i at jeg følte meg svak, maktesløs, besatt, trist, deprimert, sliten og så på meg selv som en fiasko. Å bryte de psykiske akkordene ville gjenopprette kraften og tilliten til meg selv.

Jeg innså at gjennom denne psykiske forbindelsen tok jeg på meg alt han alltid hadde projisert på meg. Jeg eide tingene hans, og lot det mørke, grumsete vannet i hans emosjonelle virkelighet flyte inn i energifeltet mitt og forurense virkeligheten min.

Når vi forsterker den psykiske slangen som tømmer den grumsete, giftige energien til en bevisstløs partner eller tidligere partner i vårt energifelt, kan vi begynne å se klart vann igjen. Det var ganske klart at denne narsissistiske personen i livet mitt trengte å ha noen å dumpe sin undertrykte emosjonelle toksisitet på for å føle seg sterk i seg selv. Hvis han ikke dumpet på meg ville han dumpet på noen andre.

Når vi kobler fra de psykiske, følelsesmessige akkordene, vil personen som har lånt energien vår føle en forskjell, og han kan til og med på et eller annet nivå vite at noe har skjedd og at det har å gjøre med deg. Ofte vil telefonen ringe, eller vi får en e -post, eller han kan til og med dukke opp i døren. Dette er en tid vi må være spesielt sterke og holde energien vår for oss selv.

Noen ganger må vi gjenta prosessen med å kutte de psykiske akkordene flere ganger for å være helt fri for energien som tapper oss. Jeg tror at prosessen alltid fungerer, selv når vi ikke føler en umiddelbar forskjell. Den eneste grunnen til at det kanskje ikke virker, for noen, er at de har blitt så vant til den psykiske vampyrens grumsete energi i livet at de inviterer akkordet til å feste seg på nytt.

Vi blir komfortable med det som er kjent, og hvis vi har etablert et mønster med en narsissistisk eller emosjonell vampyr, må vi virkelig forstå hvordan vi kan bryte den forbindelsen og endre mønsteret.

Jeg snakket med en kvinne som en gang beskrev festet som en grå sky over hodet hennes, og hun var så vant til denne skyen at da den var borte, savnet hun den og søkte skyen. Det var som å ha blå himmel i livet hennes var ukjent og litt ubehagelig. Vi blir vant til våre mørke skyer og er ikke sikre på hva vi skal gjøre når de er borte. Det er samme grunn at ofre for overgrep fortsetter å finne folk som misbruker dem. Det er kjent og behagelig.

Så når du kutter de psykiske akkordene, må du være klar og villig til å omfavne en endring i livet ditt. Det kommer til å mangle noe! Men naturen flytter alltid inn for å fylle et tomrom i våre liv. Vær forberedt på å godta noe bedre. Inviter noe bedre inn i livet ditt. Inviter kjærlighet, lys og positiv energi. Det kan ta en stund å bli vant til hvordan dette føles i energifeltet ditt, men når du tilpasser deg det, vil du være glad for at du la ut invitasjonen.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta