Moby Dick-metoden for penisforstørrelse for menn som vil ha hvalstørrelse på seksuell og penisstørrelse

M

Moby-Dick (The Whale) ble skrevet av Herman Melville og ble utgitt i 1851. Det regnes for å være en av de store klassikerne i vestlig litteratur og innlemmet interessant og kreativ bruk av metaforer, symbologi, alle bundet sammen i en sterkt stilisert interessant og blank historie om hvalfangst.

Karakteren, Moby Dick, var basert på en ekte hval som het Mocha Dick. Mohca var en stor spermhval som visstnok ble drept på slutten av 1830 -tallet. Mokka ble ansett for å være helt gigantisk i størrelse og hadde et rykte for å ha utrolig utholdenhet, for å være altfor sterk, og han hadde et legendarisk rykte som ingen andre hvaler, før eller siden, noen gang har likestilt.

Siden Moby Dick var basert på Mocha Dick, hadde Moby også disse egenskapene. Spesielt hans utrolige og enorme størrelse.

Vi kan lære mye av Mocha og Moby og bruke dette på penisforstørrelse. Med andre ord, vi ønsker å lære å bli gigantiske i størrelse, å ha utrolig utholdenhet og styrke, og å skape et rykte som er så utrolig og utrolig at legender og fantastiske historier vil bli fortalt om vår enorme størrelse og evner.

Gigantisk størrelse – Størrelse betyr noe, jeg tror vi alle skjønner det. Bare tenk tilbake på da du var på en fest med en gruppe mennesker og en mann av enorm størrelse gikk inn i rommet. Hva skjedde? Alle stoppet et øyeblikk og tok et dobbelttak. Dette er fordi noen med enorme proporsjoner får oppmerksomheten din og får oppmerksomheten din raskt. En gigantisk penis er på samme måte. Når kvinner ser hva du har og ikke forventer det, sluker de vanligvis og sier noe sånt som “Herregud …” og vil gjøre mer enn en dobbel oppgave, det er helt sikkert.

Utrolig utholdenhet og styrke – Å ha en hval av en penis kommer ikke til å være til mye nytte med mindre du faktisk kan bruke den ordentlig og ha utholdenhet til å sikkerhetskopiere “varene”. Det er som om disse gutta kjører dyre sportsbiler i sakte kjørefelt og flaskehalsende trafikk, eller fyren med det utkjørte terrengkjøretøyet som han aldri har tatt av veien. Eller som gitaristen som har den mest imponerende og dyre gitaren du kan kjøpe, men ikke kan spille for å redde livet hans. Bare å ha en stor penis er imponerende, ja, men hvis du ikke har evnen eller utholdenheten til å utnytte hele sitt potensial, kommer du til å se litt dum ut. Å ha en stor penis innebærer å ha ansvaret for å bruke den riktig og så lenge det er nødvendig.

The Legends Stuff – Det er ingen hemmelighet at menn som har store peniser, minst når ordet kommer ut, blir overveldet av kvinner som er interessert i å prøve dem på “størrelse”. Bare se på bedrifter av John Holmes og Wilt Chamberlain og tusenvis av tusenvis av kvinner som opplevde sin seksuelle sjarm og enorme størrelse, og det er lett å forstå hvordan legender som dette er laget og født.

Menn som ønsker å ha disse seksuelle egenskapene, bør informeres om at det er mulig. Imidlertid, med så stor størrelse og potensial, er det et ansvar som følger med det. Igjen, en gigantisk penis er flott, men du har bedre utholdenhet og styrke til å gjøre mer enn å “snakke”, spesielt hvis legender om deg allerede florerer. Så, hvordan går vi frem for å skape alle disse flotte penisattributtene?

Penis utholdenhet og styrke er lettere å få tak i enn de fleste menn skjønner. En nøkkelfaktor er å få ditt kardiovaskulære system i form, da dette er grunnlaget for din penis og seksuelle utholdenhet og styrke. Så det er viktig å skape et sterkt hjerte og blodtilførsel. Dette kan enkelt gjøres gjennom “cardio” treningsøkter, som de kalles. Ting som å løpe, svømme, gå og å bruke en romaskin er alle gode metoder.

Styrking av penispotensialet kan også gjøres ved å øke styrken til pubococcygeus -musklene (PC -muskler). Det er dusinvis av varianter på hvordan du kan øke penis og seksuell styrke gjennom målretting av slike muskler. En måte å finne din egen PC-muskel er å slutte å urinere i midten av strømmen. Du vil føle en sammentrekning i perineum (analregionen), bekkenet og penis. Den perineal sammentrekning du føler er at PC -musklene trekker seg sammen. Bare å øve på å starte og slutte å urinere er en enkel metode for å målrette mot disse musklene, og antas av tantristene å styrke nyrene dine også.

Forstørrelse av penis er også mulig for mannen som ønsker Moby Dick proporsjoner. Selv om det er mange alternativer for menn å forstørre seg selv, er de beste metodene via forlenger, penisøvelser og vekter (hengende), ettersom disse metodene faktisk er fysisk rettet mot penisvevet for å oppmuntre til vekst. Vår erfaring og forskning viste oss tydelig at penisøvelser er måten å virkelig øke størrelsen på penis på. Det er mange grunner til dette:

For det første er slike øvelser rettet mot det fysiske aspektet av penis for å øke størrelsen. Piller, kremer og flekker introduserer ingen form for fysisk energi i å forstørre en manns penis.

For det andre er en mann i stand til å bruke sine egne hender for å skape sine forstørrelsesgevinster. Denne praktiske tilnærmingen betyr at en mann vil ha bedre kontroll over utvidelsesresultatene. Faktisk er det ingen annen metode for penisforstørrelse som er denne “intime” og som gjør mannen til hovedfaktoren for utvidelsessuksess.

For det tredje er øvelser enkle nok å lære og trygge. Andre utvidelsesmetoder som har “fysisk” opprinnelse, kan bruke enheter som kan være farlige.

Å bruke slike metoder er en enkel og rimelig måte for menn å få attributtene til en “Moby Dick” for penis, når det gjelder størrelse, utholdenhet, styrke og for å hjelpe ham med å nå den legendariske statusen.

Georg von Neumann

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta