Profesjonelle synske – er de verdt din tid og penger?

P

Folk elsker å få freebies. De vil skynde seg til boder der gratis is, drikke, kaker og andre ting blir gitt bort gratis. Det samme gjelder når det gjelder psykiske avlesninger. Mange tar tak i datamaskinene sine og søker etter en gratis psykisk lesning. Noen synske tilbyr freebies slik at du kan smake på evnen deres. Dette ligner på “prøvetakingene” som promodizers distribuerer i forskjellige dagligvarer og andre kommersielle områder.

Selv om det er lesere som tilbyr gratis online psykisk lesing, vil du legge merke til at de mesteparten av tiden bare vil gi deg noen få minutter av tiden. Det burde være nok til at den som spør, kan vurdere om hun vil fortsette å snakke med rådgiveren eller ikke. Dette er vanlig praksis på forskjellige psykiske nettsteder der en leser mesteparten av tiden gir en 3-minutters gratis psykisk lesing til hver som spør.

Synere som tar betalt, blir for det meste kritisert. Du vil høre noen som sier at hvis de virkelig er etter å ha hjulpet andre mennesker, burde de ikke godta penger. Det er også noen mennesker der ute som insisterer på at ekte synske ikke skal ta betalt. Imidlertid, noen som anstrenger seg, gir udelt tid og oppmerksomhet og bruker ferdighetene som hun har finpusset over en lengre periode, fortjener å bli kompensert; spesielt når hun gjør en veldig god jobb. Det betyr imidlertid ikke at hun ikke er ekte og egentlig ikke er villig til å hjelpe hvis hun tar betalt. Akkurat som alle andre fagfolk har hun rett til å ta betalt for tjenesten.

Å være en profesjonell leser er ikke annerledes enn å være en profesjonell lege. Hjertet til en lege ønsker å hjelpe og redde mennesker. Men fordi det er yrket hans, gjør han det mot et gebyr. Faktisk, hvis legen er veldig dyktig og har mer kunnskap, kan han belaste høyere. Det samme gjelder denne bransjen.

Synere kan betraktes som moderne profeter. De gjør det samme som de gamle seerne gjorde. De ser på fortiden, nåtiden og fremtidige hendelser for å gi passende veiledning til menneskene som henvender seg til dem. I løpet av disse tider vil du legge merke til at folk som kommer til seere eller profeter har med seg dyrebare gaver. Det er slik de verdsetter og anerkjenner gaven disse menneskene har. De anser rådene sine som en form for guddommelig veiledning.

I dag trenger du ikke lenger å ta med geiter, urter og andre former for gamle gaver for å betale tilbake orakelet du kommer til. Du kan nå gjøre bruk av vårt monetære system, dvs. penger for å kompensere henne for hjelpen hun gir. Det burde gjøre det mer praktisk for dere begge.

Hvis du vil ha en virkelig innsiktsfull lesning, finn en profesjonell psykiker som har et godt rykte. Det vil gi deg garantien for at tiden og pengene dine ikke går til spill. Noen lesere vil gi deg den typen avtale der du ikke trenger å betale med mindre du er fornøyd med lesingen. Du er heldig hvis du finner noen som dette. Det betyr bare at hun er trygg på sine ferdigheter — karakteristikken til en ekte profesjonell.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta