Psychic FAQ – Er EVP ekte? (Og den BESTE måten å kommunisere med det åndelige universet i stedet)

P

Hva er EVP? Er det ekte… eller bare en stor spøk? Hvordan kan jeg finne ut om meldingene virkelig er autentiske… i stedet for et rotete, rotete tull som ikke gir noen mening i det hele tatt? I denne artikkelen skal vi ta en rask og enkel titt på et av de vanligste spørsmålene folk stiller en synsk om åndskommunikasjon … og adressere noen vanlige myter og misoppfatninger om EVP også.

Nysgjerrig på å vite mer? Fortsett å lese mens vi ser nærmere nedenfor:

Arkivert under: Hva betyr EVP?

EVP står for Electronic Voice Phenomena. Selv om det er noen forskjellige tolkninger av hva som anses som gode EVP-bevis, generelt er diskarnerte stemmer som fanges på en digital opptaksenhet av ukjent opprinnelse, som kan dechiffreres av mer enn én upartisk person, et utgangspunkt for et godt stykke. av bevis.

Tror alle psykiske medier at EVP er ekte?

De fleste gjør det, ja. MEN, som enhver annen gruppe mennesker… vil mange medier være uenige om kvaliteten på et BESTEMT stykke elektroniske stemmefenomener. Med andre ord, jeg har vært i et rom med 3 eller 4 synske eller medier i verdensklasse som har veldig forskjellige meninger om ett bevis – regnet fra “WOW”… til “så hva, det høres ut som fuzz!” , alt i samme setning.

Sannheten er imidlertid – som helhet, hvis du tror på ideen om kommunikasjon etter døden, er spranget fra DEN ideen, til forestillingen om at ånder kan kommunisere på en måte som kan fanges opp på en digital opptaksenhet, IKKE et stort sprang av tro i det hele tatt.

Mine egne tanker om EVP?

Jeg har hørt noen krystallklare og superspontane opptak som bokstavelig talt har fått nakkehåret til å reise seg. Jeg har hørt andre opptak som noen mener er uhyggelige bevis på åndskommunikasjon som IKKE har overbevist meg en slikk. Som synsk, og likevel en født skeptiker også, har jeg funnet ut at det er mye ønsketenkning i EVP-verdenen… og at det noen VIL høre, ofte er det de gjør… selv om det høres tvunget, uklar eller til og med falsk ut for andre som ikke har den samme følelsesmessige energien investert i resultatet.

Merk dog…

Jeg tror at noen av de beste EVP-ene representerer noen av de beste bevisene på at ånder er rundt oss alle i det vanlige livet, og hvis du er en seriøs åndelig søker, kan det være en morsom og enkel og rimelig måte å teste alt dette selv , uten å måtte tro noe på tro.

Når det er sagt, tror jeg fortsatt at den BESTE måten å kommunisere med ånd på er gjennom mer tradisjonelle midler. Å snakke med synske og medier som opprettholder en åpen kanal til åndeverdenen er sannsynligvis den raskeste måten å få førstehåndsbevis på at det er. Det er også en dedikert meditativ praksis der du visualiserer kjære du har mistet … og ønsker å koble deg til igjen. (det kan ta en stund å ha ditt første ekte møte, men med øvelse kan du begynne å få noen virkelig livsendrende opplevelser)

Den store grunnen til at jeg foretrekker mer direkte metoder for åndelig kommunikasjon fremfor EVP?

Rett og slett fordi med mindre du har en gruppe likesinnede mennesker og mye tid til å lytte til en hel masse tomrom, kan EVP faktisk være veldig KJEDELIG! (du må først spille inn, og deretter lytte veldig, veldig nøye til mange timer med bånd for å høre det første “treffet”… og å komme dit kjeder de fleste til tårer)

Å snakke med et medium eller lære å kommunisere selv er ofte ØJEBLIKKELIG, spennende og livsforandrende!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta