Psykisk innsikt og astrologi for sommeren 2009

P

Oppdatering: 7. juli starter sommerformørkelsessesongen med en fullmånemåneformørkelse i Steinbukken, og avsluttes med fullmåneformørkelsen i Vannmannen. Folk finner ut hvordan de kan “komme ut dit” – hvordan de kan nå ut og få kontakt med verden. Og de overrasker seg selv med hvordan de gjør dette, fordi det er på nye måter. Generelt bruker folk nye midler og grenser over store hull for å komme til et nytt sted.

Denne formørkelsessesongen er en fantastisk mulighet til å hoppe høyt og ut av veien for mye som også kommer til å falle. Hver ånd som er født nå er her for å prøve å hoppe som en laks oppstrøms. Bare lette belastningen, og du kan gjøre det: Å være diskriminerende og fokusert er hemmeligheten til å få denne sesongens brennende, brennbare energi til å fungere for deg.

Energien denne sommeren er flyktig, intens og svært kreativ. Forvent at ting tar av som du legger energien i: alle kan hoppe høyere i den brennende, lette energien fra sommeren 2009. Ingen vil stå for undertrykkende taktikk akkurat nå, så hvis du er tunghendt med deg selv, eller samfunnet blir hardhendt med sine folk, slike regimer vil kollapse under deres egen vekt.

Sommeren 2009:Den mest sannsynlige tiden noensinne å endre seg til det bedre! Og det er alt du trenger å vite om den kommende formørkelsessesongen, med den lengste solformørkelsen i det tjueførste århundre den 22. juli. På et tidspunkt snart vil du snakke hjerte til hjerte med deg selv, få orden på prioriteringene dine, og drevet av det raskeste kosmiske sparket i baken dette hele århundret, vil du ha en uovertruffen mulighet til å slippe det som dimmer deg, og brenne lyst. slik naturen har tenkt.

Viktige tegn på himmelen: Uranus retrograd 1. juli: Her er hva du kan forvente: Plutselig vet du hva du virkelig vil ha for deg selv, og innser at dette er tiden for å koble deg til det, gjør du en plutselig sving for å svinge tilbake i retning av ditt eget hjerte. Folk kan gjøre dramatiske endringer nå, fra å være eksternt drevet til indre-styrt.

Sommermagi:Hvem spesielt kommer til å si denne sommeren at “livet er fullt av magi?” De som forelsker seg, og folk som faller for hverandre nå, vil ha lagt ned mye arbeid og/eller tanker i forholdet. Den andre forbløffet gruppen vil være de som har jobbet hardt og foredlet det de er veldig gode på, siden de får muligheter, hvis de er forberedt, som på magisk vis kan forandre livene deres.

Personlige meldinger for de astrologiske tegnene

Ild (Væren, Løven, Skytten):Forpliktelser eller forretninger krever handling, oppfølging og selvdisiplin – bare gjør det, det er så verdt det! Du vil finne smarte måter å utvide til nye markeder og nye steder. Anta at det du er involvert i kommersielt og kreativt kan vokse nå, forvent å finne ut hvordan, og forplikt deg deretter til å handle på det du nå vet. Bingo! Du er en større suksess enn noen gang.

Vann (kreft, skorpion, fisk):Mens du er i et nytt miljø, et sted utenfor kontekst som på ferie, har du mange viktige innsikter. Det er åpenbaringstid! Hvor du skal og hva du vil, blir alle vurdert på nytt inne i hodet ditt. Du manifesterer endringene katalysert av det som skjer med deg nå om omtrent ni måneder.

Luft (Tvilling, Vekt, Vannmann): Du kjenner ikke alle fakta, men du begynner på noe og får informasjon og tilbakemeldinger om det i løpet av sommeren. Det ser positivt ut, det er interesse for det, det har bein, det er betimelig. Denne nye starten tar mer solid form i september. Forvent mye kommunikasjon, reiser og frem og tilbake. Forvent og be også om tilbakemelding om hva det enn er du starter.

Jorden (Tyren, Jomfruen, Steinbukken): Det er noe som endrer seg med dine materielle omstendigheter. En ny ordning er på trappene: du enten flytter, eller går frem og tilbake, eller tilbringer sommeren med å romme og venne deg til den nye situasjonen. Det er stopp og start, men i bunn og grunn får du det du har ønsket og fortjener.

Væren: Din bekymring i begynnelsen handler om hvorvidt ting vil fortsette å vokse og gå … uansett hva som skjer, ser det ut til at du har lykkes med å tilpasse deg. Noen av dere vil bli slått av hvordan livet deres endrer seg…det er fryktløshet over dere, og dere vurderer virkelig forskjellige retninger. Du kan imidlertid ikke tenke for langt frem, da du kan komme på din egen måte og prøve å finne ut for mye for tidlig. La opplevelsen av nye omstendigheter fortelle deg hva du skal gjøre. Denne sommeren bringer lykke, selv om det er vanskelig å tro i begynnelsen.

Tyren: Livet ditt har forbedret seg nylig, og den trenden vil fortsette gjennom sommeren. Virksomheten tar seg opp, du er mer rolig, og i forhold til våren er du mye høyere. En hemmelighet for suksessen din er at retningen du nå går, valgene du har tatt, er mye mer sanne og riktige for deg. Imidlertid stiller de deg klar for enda mer forandring – du kan takle det, du gjør det bra!

Gemini: Ditt nylige kreative eller profesjonelle arbeid tiltrekker seg nye muligheter. Flere blir oppmerksomme på deg. Noe du gjør har en ganske bred appell og interessen for det vokser. Forvent at handlingen rundt innsatsen din øker i august… kort sagt, det er en positiv kumulativ effekt fra alt du har gjort som dukker opp denne sommeren, så fortsett med det gode arbeidet.

Kreft: I sommer setter du opp ting for å gjøre det bedre økonomisk. Verden fortsetter å invitere deg til plasser i din offisielle kapasitet, og de høyere maktene oppfordrer deg til å se deg selv i et så gunstig lys som mulig, ettersom du riktig føler at du kan bli mer vellykket enn du noen gang har vært. Frimodighet er nødvendig for å lykkes: du må gjøre et trossprang for å få noe ut eller bevege deg i en ny retning.

Leo: På en betydelig måte er “du” som du har kjent definitivt over. Det som tar sin plass, og kan se ut til å komme til unnsetning, er en høyere versjon av selvet, og du går gjennom en integreringsprosess frem til september. Ikke vær oppmerksom på oppturer og nedturer i denne overgangsperioden, ting vil gå bedre enn bra, og du vil kjenne ekte kjærlighet – ikke nødvendigvis med en annen person, men mellom deg og ditt guddommelige jeg. Du vil føle deg mer alene eller alene enn vanlig ettersom denne nye styrken utvikler seg. Selvmestring, her kommer du!

Jomfruen: Enten tar du faktisk en tur, eller så er det når det føles som du virkelig kommer i gang i livet ditt. La deg lede av nye påvirkninger og et sunt ønske om å nå ut og koble til. Det er kjærlighet og tilfredsstillelse som venter på dem som gir slipp på frykten og går med strømmen. Spenning er i vente hvis du går utendørs! Veien er også klarere nå – det er lettere å legge planer og vite hva du ser etter i livet.

Vekten: I september er ting veldig annerledes for deg. Du har kommet over mye frykt eller selvtvil, og planene dine er større og dristigere. Det ser ut til å være mange praktiske avgjørelser å ta. Hva skal du gjøre med kunnskapen du har nå, hvor hører du hjemme, og hva må gjøres hjemme? Andre nøkkelspørsmål er sikkerhet generelt og dine personlige forhold spesielt…det er mye som skjer før du går videre i den retningen du bestemmer deg for å gå.

Skorpionen: Du forstår nå, eller du finner ut hvordan du kan gjennomføre en plan som betyr en veldig stor endring i livet ditt. Du føler deg mye tryggere eller mer komfortabel eller bedre med å ta av i denne nye retningen, og detaljene blir klarere i august. Det du finner ut selv gir deg fred.

Skytten: Du er rastløs denne sommeren, mellom forbindelser, og ikke sikker på hvor ting fører til. Et mer positivt spinn på dette mellom og mellom tid er at du er på et helt annet eventyr enn du har vært før. Du finner kanskje ikke et sted å lande følelsesmessig på en stund, men bærer ubehaget ved å ikke vite, ettersom en tilfredsstillende situasjon er ute forbi horisonten. Det krever bare å komme til, og for å gjøre det, følg interessene dine!

Steinbukken: Du får klarsignal som du har ventet på; du beveger deg definitivt i en retning du har ønsket. Kraften er med deg! Du vil få muligheten til å innta en posisjon eller rolle i livet som du vet er riktig. Du kommer til å være veldig fornøyd med det som kommer til deg og det du lager for deg selv denne sommeren.

Vannmannen: Det ser ut som du har truffet jackpotten med kjærlighet, eller kanskje du drar på en fantastisk ferie, eller får muligheten til å gjøre det du vil kreativt. Sommeren er som dessert, veldig rik og tilfredsstillende. Likevel ser det ut til at ditt kreative jeg er innstilt på det praktiske, og at det å ha det gøy på en eller annen måte fører til å tjene penger eller økonomisk stabilitet.

Fiskene:Fiskene får hjelp til at pengene kommer, selv om ting virker trege i starten. Ikke press hvis utvidelse virker vanskelig – vent til du har mer støtte. Ditt engasjement i partnerskap og behovet for å skape balanse generelt, kanskje tilpasse seg nye økonomiske forhold, eller gå på diett på andre måter, har sine misfornøyde øyeblikk, men det ser ut som fordelene med partnerskap og et liv i balanse oppveier ulemper.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta