Psykisk reisende

P

Å ha evnen til å projisere bevissthet åpner fascinerende opplevelser i å reise rundt i verden uten å forlate hjemmet. Utforsk de gamle pyramidene i Egypt, oppdag galakser, eller gå langs vakre strender på avsidesliggende steder. Du kan til og med utveksle informasjon med andre psykiske reisende under reisen.

For noen mennesker er psykisk reise en opplevelse uten kroppen mens andre er i en drøm uten kropp. Å bevege seg utenfor kroppen din kalles også Astral Projection. Uansett hvilken modus den reisende beveger seg rundt i universet, er en ting sikkert, eventyret er utrolig.

I begynnelsen av en ny læringsform, enten det utvider sinnet eller lærer å svømme, kan den første opplevelsen være litt skummel. Når den første frykten er overvunnet, venter en helt ny dimensjon i livet ditt. Hvis du er flau over ideen om å muligens flyte i luften eller kanskje se din fysiske kropp utenfra kroppen din, kan det være at psykisk reise ikke er riktig for deg. Det verste scenariet for nye psykiske reisende er en rask retur til kroppen din som et støt ledsaget av et høyt smell eller blits eller strålende lys.

Hvis du er klar til å prøve synsk reise, er jeg glad for å være din guide. Følgende instruksjoner vil komme i gang. Jeg foreslår at du begynner reisen ved sengetid. Når du er komfortabel i dine psykiske reiser, så vær forsiktig med vinden, reis hvor som helst når som helst på dagen eller natten. (Ikke bli overrasket over å se meg reise langs siden av deg).

Alle ombord:

1. Gjør deg komfortabel. Legg deg på ryggen med armene og håndflatene ved siden av deg. Begynn å slappe av med kroppen fra tærne helt til nakke- og ansiktsmuskulaturen. Kroppen din vil føles tyngre og tyngre.

2. Fokuser konsentrasjonen på pusten din. Den langsomme rytmiske bevegelsen ved dyp pusting vil slappe av deg videre til en dyp endret sinnstilstand mens du er våken. Fokuser tankene dine på midten av pannen.

3. Visualiser nå i ditt sinn din duplikat (ånd) i bilder av sollys, lys som fjær som flyter oppover. Du kjenner nå to opplevelser; den ene er av din fysiske kropp, tung som en leirklump. Den andre følelsen er av vektløshet og frihet i din ånd. Øynene forblir lukkede, men du er klar over rommet rundt deg. Legg merke til fargen, det kan virke som om det er en lilla nyanse i mørket. Fokuser nå oppmerksomheten mot midten av taket.

4. Visualiser i tankene dine at midten av taket kommer nærmere deg, og når du gjør dette, er du klar over at du flyter i din åndskropp. Du kan til og med se kroppen din ligge fredelig under deg på sengen din.

5. Beveg deg oppover gjennom taket og ut i verden, besøk venner eller steder. Du kommer tilbake når du er klar med bare en enkel tanke på å komme tilbake.

Ha en fantastisk tur!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta