Psykiske følelser

P

Mange mennesker opplever psykiske følelser og er ikke klar over at de opplever dem. Nesten hver person du snakker med kan fortelle deg en historie om en gang i livet da de hadde en følelse av at noe var galt. Kanskje de følte at noe var galt med noen andre, og noen ganger var de ikke sikre på hva som var galt, de visste bare at noe var. Den følelsen av forestående undergang er faktiske psykiske følelser eller intuisjon. Du føler at noe ille er i ferd med å skje, men du kan ikke helt sette fingeren på hva det er.

Andre psykiske følelser som folk har og ikke skjønner, skjer når de møter noen. Vi har alle møtt mennesker som umiddelbart fikk oss til å føle oss urolige eller på kanten. Vi har alle møtt mennesker som umiddelbart fikk oss til å føle at vi hadde kjent dem hele livet. Vi får alle disse følelsene og intuisjonene når vi møter mennesker. Noen av oss sier at vi er flinke til å lese mennesker, og noen av oss sier at vi er gode til å bedømme karakter, men faktisk opplever vi psykiske følelser om personen vi nettopp møtte.

Plutselige oppfordringer til å gjøre noe eller ikke gjøre noe skjer med alle. Folk er raske til å fortelle deg at barn automatisk vet når noen er en god person som liker barn fordi barnet automatisk blir venn med den enkelte. Dette er fordi barn er mer i harmoni med sine psykiske følelser enn de fleste voksne er, og de fanger opp de små vibrasjonene den andre personen sender ut. Når vi blir eldre mister vi barnet vårt som tro, og vi slutter å stole på våre egne intuisjoner, men egentlig burde vi omfavne disse følelsene og lære å lese de vi har.

Kvinner har en sterk sans for intuisjon om farlige situasjoner, men ofte overser de disse følelsene fordi de ble lært å være høflige og ikke å skade folks følelser. Egentlig burde alle fortelle døtrene sine at hvis de møter noen og noe forteller dem at den andre ikke har rett, så unngå dem. Det spiller ingen rolle om den andre personen er en venns far, pastoren i kirken eller en lærer. Hvis du har psykiske følelser for en person, bør du stole på følelsene dine i det minste til du ser hva de handler om.

Det er mennesker som har disse følelsene, og de er så sterke at individet faktisk kan forutsi ting som kommer til å skje. De kan til og med føle sykdom og tilstedeværelse av ånder fra andre riker. Disse menneskene antas generelt å være begavede til å kunne oppfatte disse tingene og forstå deres oppfatninger.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta