Synere og medier: Hva er forskjellen?

S

Du har sannsynligvis hørt setninger som “alle mennesker er pattedyr, men ikke alle pattedyr er mennesker.” Dette konseptet med at en ting er en annen, men den andre ikke nødvendigvis er den eneste typen av den tidligere tingen, er et viktig skille når man prøver å skille mellom en psykisk og et medium. De er ikke nødvendigvis det samme.

La oss gjøre en liten definisjon først. Et medium er en person som har en aktiv forbindelse til Åndens verden og ofte er i stand til å kommunisere med de som har gått forbi, Spirit Guides og andre åndelige enheter og energier. Videre er alle medier psykiske. På den annen side er en synsk en person som er i stand til å stille inn energien til mennesker og objekter og kan bruke denne energien til å se på å bestemme ting om fortid og fremtid. Videre har synske en tendens til å stole sterkt på deres intuisjon og magefølelser for å komme med spådommer. Ikke alle synske er medier.

Jeg pleier først og fremst å jobbe som psykisk, men jeg er også et medium. Jeg finner ut at mediumskap tar et helt annet nivå av konsentrasjon, bevissthet og energiproduksjon for å utføre mens psykisk arbeid har en tendens til å komme litt lettere. Fordi vi alle har mistet en du er glad i, har de fleste en tendens til å ville vite mer om mediumskap og hvordan det fungerer, så det er mitt mål å forklare det for deg.

Min erfaring som et psykisk medium vil ikke være det samme som andres. Når jeg jobber som et psykisk medium og jeg “ser” Spirit via klarsyn, lurer folk ofte på om jeg faktisk ser ånden fysisk (som det var) i rommet. Ja og nei. Hvis du vokste opp på slutten av 1980-tallet og begynnelsen av midten av 1990-tallet, vil du huske transparenter fra skolens klasserom. En lærer klarte å se gjennom et ark og la det på en maskin som sprengte bildet på papiret og projiserte det på veggen. Slik opplever jeg Spirit når jeg ser dem. Det er omtrent som om noen legger åpenhet til verden. “Høre” Spirit er mye annerledes. Jeg får faktisk ord skrevet over en enorm mental filmskjerm som jeg deretter kan lese og videresende til en klient.

Som med alle yrker, er det medier som spesialiserer seg på visse ting, for eksempel å hjelpe lovhåndhevelse med å løse forbrytelser. Det er andre medier som hjelper fangede sjeler med å krysse over til den andre siden. Jeg driver ikke med rettshåndhevelse i det hele tatt, og jeg har bare noen gang måtte hjelpe en fanget sjelovergang en gang, noe som skjedde da jeg hjalp en venn som bodde i et virkelig hjemsøkt hus.

Jeg tror det er viktig å merke seg at til tross for hva en synsk kan fortelle deg om fremtiden din, må du innse at ingenting som er sett, er fullstendig steint. Energimønstre endres, og det er hele begrepet fri vilje. Jeg har også funnet ut at det å jobbe som medium ofte ikke er det kryssede som krever min hjelp-det er de de har etterlatt som har problemer med å håndtere fraværet.

Ved enhver lesing er det viktig å ha et åpent sinn og sette en positiv intensjon for Spirit, slik at du kan få mest mulig ut av din opplevelse. La din intuisjon og tarm lede deg til hvem som bør lese for deg, og husk at det ikke er noen som er nærmere dine avdøde kjære enn deg!
Vær velsignet.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta