Synsk innsikt og horoskoper for høsten 2019

S

Psykiske horoskoper for oktober og høst 2019 for ild, vann, luft og jordtegn

Les dine sol-, måne- og stigende tegn

Oktober for Væren, Løven, Skytten, Branntegn: Du setter opp ting på lang sikt, og begynner å bevege deg – og kanskje med litt fart – på prosjekter som har blitt stoppet. Du etablerer et sikkerhetsnett på en eller annen måte. Viktige kilder til støtte og inspirasjon kan falle på plass nå.

Høsten 2019 for Væren, Løven, Skytten – The Secret Life of Fire Signs: For å koke ned følgende blomstrende melding fra åndene for “The Secret Life of Fires Signs, Fall 2019”, er det å bry seg om din egen sak, ellers vil du miste verdifull tid. “Ydmyk deg selv; vet ikke noe om noen andres liv. Eller tror du vet og uttrykker det uansett. Å oppføre seg som en munk betyr å være observant og snill og mest av alt å holde deg unna andres problemer, mens du hele tiden kan være å grave mye dypere etter ditt eget kreative liv, og komme inn på hva som virkelig er verdt å få til å blomstre. Å oppføre seg, være ydmyk betyr å oppføre seg som en munk: ikke snakke så mye, men strekke seg etter stjernene i tankene dine, og ikke andres kommer og går.”

Oktober for kreft, skorpion, fisk, vanntegn: Du vet ikke om du blir lyttet til, og om planene dine kan fungere. Du ønsker å forvandle noe eller noen, og det er et stort sprang. Det ser imidlertid ut til at endring allerede er i gang. Du lurer kanskje også på din egen evne til å endre og gjøre ting annerledes… det ser godt ut å prøve!

Høsten 2019 for Cancer, Scorpio, Pisces: The Secret Life of Water Signs: “Å, det kommer, det kommer, skipet ditt kommer inn! Vent! Det er ikke det du forventet? Det var fjorårets ønske, og ikke dette? Klatre ombord uansett. Hva det er som dukker opp i livet ditt som et kjøretøy, et fartøy, er det som bærer deg i riktig retning. Ikke bekymre deg med det første hvis det går sidelengs.

Oktober for Gemini, Libra, Aquarius, Air Signs: Du ser etter penger og stabilitet, og det er bra at du blir inspirert, fordi du må jobbe hardt for å oppnå det. Du ønsker virkelig å komme inn på et mer modent sted med mindre å bekymre deg for. Dette kan skje… livet har en tendens til å bli bedre!

Høsten 2019 for Gemini, Libra, Aquarius: Secret Life of Air Signs: Langt over deg, langt over.. er det du vil ha. Det virker utenfor rekkevidde! Slutt så å fokusere på hva det er du vil og er atskilt fra. Når du ser deg rundt, er det noen verdifulle ressurser på bakken… skinner – som om de fortsatt har liv. Se hva som blir levende når du begynner å jobbe med det: snakke med folk, vise tingene dine, være deg. Vær jordet i deg selv, og ikke dine ønsker, denne høsten. Nyt den sensuelle siden av livet, og vær ett med den virkelige, kvikksølviske og quixotiske deg.

Oktober for Tyren, Jomfruen, Steinbukken, Jordens tegn: Du er klar over hva du vil, og ikke fornøyd med hvor du er. Du vil videre, og du vil oppover. Du vil være lykkeligere! Den enkleste typen suksess å ha er kreativ og forretningsmessig suksess. Et tilfeldig, “uten press og ingen forventninger”, type forhold kan også være vellykket nå.

Høsten 2019 for Tyren, Jomfruen, Steinbukken, Jordens tegn: Slit, slit, slit; traske, traske, traske. Det er ikke bare mye å gjøre, det er også mye slam. Tørk deg av med jevne mellomrom ved å ha en ekstremt god tid: to eller tre dager hvor du ikke er i tråd med alt som må gjøres. La deg gå med jevne mellomrom, det vil ikke stoppe det du har begynt på.

Astrologiske aspekter ved merknad for alle høsten 2019

27. oktober, Nymåne i Skorpionen: Nymånen i Skorpionen handler om å være en detektiv og finne nye måter å gjøre ting på: bedre utformet og gjennomtenkt. Med en nymåne i Skorpionen kommer folk til å bli vitenskapelige, detaljerte og fokuserte. Imidlertid blir folks følelser spesielt intense, så vel som fokuset deres. Du kan finne deg selv å spørre deg selv: “Hvem vil du ta hensyn til i livet ditt? Hva vil du være oppmerksom på? Og “hvem i deg” vil du være? Det er på tide å undersøke hva du investerer i. i og hva du prioriterer. Nymåner som dette er bra for å gjøre kalkulerte og positive endringer.

26. november, Nymåne i Skytten: Wow! Så mye er nytt for så mange! Nye retninger kan tas av nylig oppmuntrede mennesker. Det er en følelse av “endelig!” mens folk beveger seg fremover. Innen den 27. er både Merkur og Neptun direkte etter å ha vært retrograd… livet kommer i skarpere fokus, og energien er mindre spredt.

Nøkkelen til suksess høsten 2019: Å kunne finne indre ro og være i stand til å være i fred er det som hjelper til med å manifestere drømmer denne høsten. Å «presse» i dette miljøet, og ikke gå med flyten av synkronisitet og samarbeid, er for grovt. Motstand av alle slag forårsaker store bølger. Unngå dypt vann og store bølger!

Høsten 2019, verden: Elvene renner av blod, med jernmalm, av irriterende stoffer; angst over elvene og havet renner over i sinnet og hjertene til flere og flere mennesker. Vannet vårt! Vårt liv!

Hva er i luften: Fjell snakker, religioner blir født. Usungne sanger myldrer luftrommet og venter på et mottakelig øre og et villig hjerte. Gjenoppfinnelse… hjulene snurrer på steder store og små, urbane og avsidesliggende, mens luften fylles med nye tanker som løvetannfrø-puff. Men så mye av livet handler mer om gjødsel, enn å blomstre.

Påminnelse fra Spirit: Smil! Gå til morsomme filmer! Le med venner, gå til stranden, sjekk ut hva som er nytt i nabolaget ditt. Kjæledyr noens kjæledyr, om ikke ditt eget!

Fall Rx fra Spirit: Først av alt, alt som veier tungt… kast det av i et minutt. Nyt lettheten av ubekymring for det som allerede har skjedd. Du kan puste mer oksygen inn i lungene. Du kan tilkalle mer kraft i bena og i hjertet og armene. Du kan elske mer heftig, fordi å slippe løs med det som er inni deg vil bare skje med din tillatelse til å la alt som skjedde falle… falle… falle.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta