Truede og utdødde arter

T

Folk elsker å se dyr, fugler og andre arter… men det er mindre å se på artene. For disse utryddelsesaktivitetene er bare vi ansvarlige mennesker. Dag for dag ser vi at rask utryddelse skjer.

Utryddelse skjer ved avskoging betyr å slette massevis av trær som forsvinner fra skogene. Hvis vi vil ødelegge hjemmene deres, så hvor går de. Det er derfor de kom inn i samfunnet vårt, og etter det dreper vi dem til og med der det ikke er noen grunn. De jaktet på grunn av våre feil. Som bilde tatt av Google. Mange grønne områder på jorden forsvinner. Ved utryddelse avslørte data at en hastighet på 100 til 1000 arter tapt per million per år på grunn av menneskeskapt ødeleggelse av vane og klimaendringer. Arter av dyreliv utryddes 1000 ganger raskere enn mennesker.

La oss snakke om vårt nasjonale dyr “Royal Bengal Tiger” er også i truede arter. I 2017 er rundt 3600 tigre igjen i India. På grunn av deres kostbare salg av hud og skjelett er årsaken til deres jakt. Ved å selge ett tigerskjelett, kunne en krypskytter tjene et beløp som tilsvarer det en arbeider ville tjene om 10 år.

Det er derfor 27 prosjekter for tigerreservater i India som dekker et område på 37 761 km². Også mange arter som er utdødd som Mammoth, Dodo. Blåhval, gråhval, asiatisk elefant, snøleopard, indisk python er i fare for utrydningstruede. Så det er vårt ansvar og vårt arbeid å vise vår generasjon at det vi har gjort for dem.

Og hvordan vi kan vise dem at naturen vår lager mange morsomme arter. Så, lagre, bevar og beskytt dem til å utryddes. Ved å holde dem i dyrereservater. Og ikke ødelegge skoger hvis noen mistet hjemmet sitt og kjærligheten sin, hvordan de føler det. Tenk på det.

Du vet at milliarder av dyr og fugler mister hjemmene sine, ikke reir eller hi, men det viktigste stedet der de laget denne SKOGEN. Det er vår feil at for å lage store leiligheter og infrastruktur ødelegger vi mange skoger. For å lage drømmehjemmene våre forsvinner vi deres drømmehus.

Og det er ikke for sent, bare plant trær i hjemmene dine og i omgivelsene dine og motiver andre til å plante mange lokker i deres og i omgivelsene. det vil gi deg fordel

SÅ GÅ GRØNN OG GJØR GRØNN!

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta