Ulike typer synske evner

U

De forskjellige typene psykiske evner er rike og varierte som menneskene som har dem. Mange kategorier overlapper hverandre, og det er vanlig at en enkelt person har mange forskjellige typer psykiske evner.

Telepati og empati er to veldig like psykiske evner i den forbindelse at de begge involverer en annens sinn. I telepati kan en person høre eller se bilder av andres tanker, ideer eller drømmer. De kan også sende sine tanker, drømmer eller ideer inn i et annet vesen, dette er ikke begrenset til bare mennesker, men også dyr.

Mens empati handler mer om å føle andres følelser, og akkurat som telepati, kan disse følelsene plantes i et annet individs sinn. Alle har forskjellige typer synske evner, men trikset er å finne de du utmerker deg med.

Telekinesis og pyrokenesis involverer begge å flytte ting med et individs sinn. Selv om telekinesis er et mer generelt begrep, omhandler pyrokenesis spesifikt ferdighetene til å flytte ild.

Psykometri er også blant de forskjellige typene psykiske evner. Denne ferdigheten innebærer å bruke et objekt for å fange opp forutanelser og inntrykk. Det kan handle om historien til selve gjenstanden eller om fortiden, nåtiden eller fremtiden til eieren av gjenstanden. Det er best hvis gjenstanden er personlig og som et smykke eller klær; disse tingene bæres vanligvis tett inntil kroppen og absorberer energien deres.

Også blant de mange forskjellige typene synske evner er det: klarsyn, klarhørighet og klarsynthet som alle brukes av synske som har utviklet dem ofte. Clairvoyance innebærer å se figurer eller scener fra fortiden; enten i tankene eller i fysisk form. Clairaudience er å høre stemmer fra fortiden, og til slutt er clairsentience å sanse atmosfærer, som å lukte eller føle ånder fra fortiden.

For å utforske ulike typer evner, har bokhandlere mange bøker om hvordan de kan utvikles, og også internett er en flott ressurs å utdanne. Mange nettsteder har lister over alle de synske evnene på dem, og selv om mange av dem kan klassifiseres som synske, er det noen få som ikke kan.

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta