Uvanlige psykiske spørsmål: Blir mobilen min hacket?

U

Synere blir stilt mange uvanlige spørsmål. Et av de mest utspørrede psykiske spørsmålene er som følger: Blir mobilen min hacket? Nå er telefonhacking en alvorlig sak. Men jeg skal vise deg at det er langt mer vanlig enn du kanskje tror!

Telefonhacking skaper overskrifter rundt om i verden, og det er virkelig en skandale. Det er et vanlig spørsmål å stille psykikere i disse dager. En god psykiker vil gi deg beskjed hvis mobiltelefonen din blir hacket. Det kan være så enkelt som å jobbe med tarotkortlesing og gjøre et enkelt ja eller nei tarotkort. Det vil fortelle deg. Den klarsynte har kanskje en naturlig psykisk evne og kan føle en slags skummel lyttenhet festet til telefonen din.

Hvis mobiltelefonen din blir lyttet til av en uvelkommen tredjepart, er det best å holde samtalen tørr og kort. Aldri gi bort personlig informasjon når du snakker i mobiltelefon hvis du mistenker at noen lytter. Hold alle de private og intime detaljene i familielivet ditt så konfidensielt som mulig!

En av de største hindringene psykikere finner er at mange av de flinke og hardtarbeidende menneskene i verden nekter å tro at noen andre ville bøye seg så lavt at de ville lytte til mobiltelefonen. Det er en vanlig praksis. Informasjonsinnhenting er navnet på spillet i disse dager, og mange rundt oss har null moral, så de ser på telefonhacking som en vanlig del av virksomheten.

Selvfølgelig, hvis du er den intetanende som blir lyttet til, setter du en stor ulempe. Men bedre å være sikker enn å beklage. Det er et trist faktum at dette spørsmålet kommer opp i psykiske lesninger i dag: Blir mobilen min hacket av noen?

Det som irriterer mange når de avdekker at deres private telefonsamtaler har blitt lyttet til, er respektløsheten og dumheten de blir vist. Det er frekt i det ekstreme, ingen tvil om det, og en følelse av krenkelse er vanlig.

Hvis du har lekket ut privat informasjon på en eller annen måte, og bare du vet om det, er dette et godt advarselsskilt om at noen lyttet til telefonen din og tok ned informasjonen din. En synsk har hemmeligheter, la oss innse det, vi har alle våre egne hemmeligheter, og vi foretrekker å holde dem private og ikke sprengt for alle online, i media, eller til og med la våre venner høre om dem.

Her er et annet psykisk tips. Hvis du går inn i en psykisk lesning og er i ferd med å nevne mye privat informasjon til din psykiske leser, for godhetens skyld, ikke ring den psykiske samtalen på linjen du tror blir hacket inn! Dette gir bare dine uvelkomne lyttere ytterligere ammunisjon. Gå og bruk en annen telefon som er ren. På denne måten kan du være trygg på å snakke med telefonen din.

Å hacke seg inn i en mobil er vanskelig og skummel virksomhet, men det kan skje hvem som helst. Vil du vite om du er trygg? Still en psykisk det uvanlige spørsmålet: Blir mobilen min hacket?

About the author

Add comment

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta